MAGAZIN

Uhapšen pevač Zvezda Granda: Zgazio pešaka pa pobegao, otac mu pomogao da prikrije tragove

  • 30 Augusta, 2023
  • 0

Učesnik takmičenja “Zvezde Granda” Mahir Petrović uhapšen je zbog sumnje da je automobilom usmrtio pešaka, a zatim pobegao sa mesta nesreće, prenose bosanski mediji. Naime, kako piše “Avaz”,

Uhapšen pevač Zvezda Granda: Zgazio pešaka pa pobegao, otac mu pomogao da prikrije tragove

Učesnik takmičenja “Zvezde Granda” Mahir Petrović uhapšen je zbog sumnje da je automobilom usmrtio pešaka, a zatim pobegao sa mesta nesreće, prenose bosanski mediji.

Naime, kako piše “Avaz”, policijski službenici PU Bugojno uhapsili su Mahira zbog nesreće na području Gornjeg Vakufa.

Podsećamo, 31. jula 2023. godine u PS Gornji Vakuf – Uskoplje je prijavljeno da se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao pešak J.B., dok je vozač putničkog motornog vozila pobegao s mesta nesreće.

– Operativnim radom na terenu policijski službenici PU Bugojno su došli do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje predmetog krivičnog dela M.P., rođen 1997. godine, iz Gornji Vakuf-Uskoplja, koji je u trenutku saobraćajne nesreće upravljao putničkim motornim vozilom marke Audi, dok je za krivično delo pomoć počinitelju posle učinjenog krivičnog dela osumnjičen I.P., rođen 1972. godine, iz Gornji Vakuf-Uskoplja – navodi se u saopštenju MUP-a SBK.