MAGAZIN

“Imala sam 16, ZVAO ME JE NJEGOVOM BEBOM, kupao me kao dete u kadi, govorio mi “LUTKICE” i uzeo NEVINOST”

  • 18 Septembra, 2023
  • 0

Dve žene optužile su slavnog holivudskog glumca i komičara Rasela Brenda da ih je seksualno i pishološki zlostavljao, a jedna od njih je u to vreme imala samo

“Imala sam 16, ZVAO ME JE NJEGOVOM BEBOM, kupao me kao dete u kadi, govorio mi “LUTKICE” i uzeo NEVINOST”

Dve žene optužile su slavnog holivudskog glumca i komičara Rasela Brenda da ih je seksualno i pishološki zlostavljao, a jedna od njih je u to vreme imala samo 16 godina. Ovo je samo početak teških optužbi na račun Brenda, a iste su iznete u subotu u dokumnetarnoj emisiji “Dispatches” na britanskom Channel 4. Obe žene su rešile da ostanu anonimne, a u javnosti su predstavljenje kao Alis i Rejčel.

Alis je tvrdila da je bila u “emocionalno nasilnoj i kontrolišućoj vezi” sa Brendom oko tri meseca, kada je ona bila tinejdžerka, a Rasel je imao 31 godinu, prenosi “Daily Mail”. Ona je dodala da ju je tokom veze stalno nazivao “detetom”, te da je postepeno počeo da je kontroliše, a potom i emocionalno i seksualno zlostavlja. Rasel se ponašao kao pedofil, ali tada nisam znala ni šta je to. Pokušavao je da me razdvoji od roditelja, učio me je da lažem”, rekla je ona.

Televizijska radnica Rejčel takođe tvrdi da ju je Rasel primoravao na seksualne odnose.

 Četiri žene su navele da ih je Rasel seksualno spopadao između 2006. i 2013. godine

Rasel Brend je optužen za silovanje, seksualne napade i emocionalno zlostavljanje tokom perioda od sedam godina. Četiri žene su navele da ih je seksualno spopadao između 2006. i 2013. godine, kada je bio na vrhuncu slave. On se takođe suočava sa optužbama za kontrolisanje, zlostavljanje i predatorsko ponašanje.

Komičar je žestoko negirao optužbe u video snimku objavljenom na društvenim mrežama, navodeći da su svi njegovi odnosi bili sporazumni i optuživši medije za “koordinisani napad”.

Rasel važi za veoma kontroverznu ličnsot u Holivudu
Rasel važi za veoma kontroverznu ličnsot u HolivuduFoto:Profimedia

“Zvao me je njegovom bebom i bio je opsednut mojom nevinošću”

Gore pomenuta Alis tvrdi da joj je Brend uzeo nevinost, te da je bio opsednut time kako je ona “nevina i čista”. Ona je istražiteljima opisala i situaciju kada je glumac ispred nje poljubio njenu majku, a potom se prisetila i trenutka kada je silom gurnuo polni organ u njeno grlo i terao je da se davi, a prestao je tek kada ga je udarila pesnicom u stomak.

Alis ističe da je podelila svoju priču jer želi da se zakon promeni kako bi mlađi od 18 godina zaštitili, tvrdeći da je ona sa 16 bila previše mlada da bi pristala na seks sa odraslom osobom.