GLOBUS

Imala je samo 10 godina kad je otac MUČKI UBIO nju i majku, a potom ih zapalio

  • 24 Septembra, 2023
  • 0

Američka glumica Džudit Barsi imala je samo deset godina kada je njen život brutalno okončan, a njena smrt ostala zapamćena kao jedna od najšokantnijih u Holivudu. Nju i

Imala je samo 10 godina kad je otac MUČKI UBIO nju i majku, a potom ih zapalio

Američka glumica Džudit Barsi imala je samo deset godina kada je njen život brutalno okončan, a njena smrt ostala zapamćena kao jedna od najšokantnijih u Holivudu. Nju i njenu majku ubio je otac, a potom je i sam sebi oduzeo život 1988. godine.

Džudit je bila jedna od najuspešnijih dečjih glumačkih zvezda kada je bila upucana iz vatrenog oružja, a potom i zapaljena u garaži porodičnog doma doma.

Džudit Barsi
FOTO: PRITNSCREEN

Džudit Barsi je glumila je u kultnim filmovima“Kandže: Osveta”, “Svi psi idu u raj”, “Zemlja daleke prošlosti” i mnogim drugima te je zarađivala sto hiljada dolara godišnje.

Majka ju je u svet glume uvela kada je imala svega pet godina, a zahvaljujući glumačkim ostvarenjima porodica je u kratkom roku kupila novu kuću u Los Anđelesu i sve uslove za miran život, ali iza svega se krila mračna priča.

Džudit Barsi
FOTO: PROFIMEDIA

Njen otac Džosef bio je zavisnik od alkohola, imao je velikih problema s policijom i nasilnim ponašanjem, a u nekoliko navrata je pretio kako će ubiti sebe i članove porodice i zapaliti njihov dom, zbog čega ga je supruga i prijavila.

Džudit Barsi
FOTO: PROFIMEDIA

Devojčica je jednom prilikom otkrila da je na nju bacao kuhinjsko posuđe, a morala je da uzima i hormonske injekcije jer je bila niska za svoje godine, odnosno imala je samo 112 centimetara.

Na Džidit je to sve potresno delovalo, počela je naglo da dobija kilograme i čupala je sebi trepavice. Posećivala je psihologa kako bi se sa stresnom situacijom što lakše nosila i preselila se s majkom u zasebni stan, ali lokalni centar za socijalnu službu zaključio je kako nema razloga za stvarnu brigu.

Džudit Barsi
FOTO: PROFIMEDIA

Ipak, bila je to kobna greška jer su ubrzopronađena tri tela, koja su pripadala malenoj Džudit, njenoj majci i ocu, koji je naposletku odlučio da ostvari svoje crne pretnje.

Džudit Barsi
FOTO: PROFIMEDIA

– Ne možemo da spasimo svako dete – kazala je nakon svega službenica iz Centra za socijalnu zaštitu posle smrti Džudit Barsi.

(Kurir.rs/BlicŽena)