Internetom se širi šokantan snimak devojke koja usred Beograda SKIDA GAĆICE u luksuznom kabrioletu, a njen sledeći potez razbesneo je sve! (VIDEO)

MAGAZIN

Ponašanje, kultura, omladina, vaspitanje – bile su samo neke reči koje su se našle ispod šokantnog video snimka nastalog u Beogradu, koji je zbog ponašanja devojke iz snimka zgrozio mnoge ljude na internetu.

Naime, na video snimku objavljenom na Tviteru u kom devojka, uživajući u vožnji Beogradom, u skupocenom kabrioletu u sred bela dana sa sebe skida i baca svoj donji veš na ulicu šokirao je sve. Uz komentare koji svakako nisu pozitivni, ljudi su se složili da ništa ružnije odavno nisu videli.

“Neko da joj napiše kaznu za bacanje smeća, kao i da se pokaže roditeljima kako su je vaspitali”, jedan je od komentara koji se može naći ispod snimka.

Kako se može videti na snimku, devojka na suvozačevom mestu, obučena u suknjicu, u toku vožnje u kabrioletu, došla je na ideju da donji veš skine sa sebe, zavrti ga i baci ga na ulicu. U sred bela dana, u sred Beograda na vodi ona je bez pardona odlučila da to uradi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *