GLOBUS

Imala je redovne cikluse, a onda je osetila bol u stomaku: “Uzela sam da se tuširam, u sledećem trentuku, U RUKAMA SAM DRŽALA BEBINU GLAVU”

  • 13 Oktobra, 2023
  • 0

Iako mnoge žene tvrde da i pre samog odlaska kod doktora znaju da su trudne – na osnovu svog osećaja i znakova trudnoće, ima i onih budućih mama

Imala je redovne cikluse, a onda je osetila bol u stomaku: “Uzela sam da se tuširam, u sledećem trentuku, U RUKAMA SAM DRŽALA BEBINU GLAVU”

Iako mnoge žene tvrde da i pre samog odlaska kod doktora znaju da su trudne – na osnovu svog osećaja i znakova trudnoće, ima i onih budućih mama koje za svoju trudnoću saznaju tik pred porođaj. Što je bio slučaj i sa jednom ženom koja je doživela šok kada se iznenada pod tušem, sama porodila.

Iako je pre poslednje trudnoće imala dve, koje je već u prvom mesecu otkrila, Dimiti Bonet (29) iz Australije, priznala je da za ovu trudnoću nije imala pojma. Zbog čega je bila je u potpunom šoku kada je sasvim slučajno jedne noći u tuš kabini videla da beba izlazi i da će postati mama po treći put.

Ona i njen suprug Džejson prestali su da pokušavaju da dobiju dete nakon što su već imali dvoje dece. Međutim, Bonet je, uprkos svim izgledima, bila zapanjena i bez reči kada je jednog dana osetila iznenadni trud u svojoj kući. A nešto kasnije shvatila je da se porađa kada je prilikom tuširanja bukvalno uhvatila glavu novorođenčeta.

Dok su se Dimiti i Džejson, kao i rodbina pitali kako ništa nisu primetili, žena je objasnila da je svoje kilograme pripisala svom načinu života, a da je, što se tiče možda najglavnijeg dokaza trudnoće – ciklusa, imala redovno.

Test na trudnoću bio negativan

Ono što ju je, vraćajući film, najviše šokiralo jeste da je u jednom trenutku čak uradila i test na trudnoću i to nekoliko nedelja pre čudesnog porođaja, ali da je test bio negativan.

Pretpostavila je da se samo malo ugojila, jer ništa nije bilo previše vidljivo.

“Moja težina je varirala ceo život, tako da nisam razmišljala o tome kada sam se ugojila nekoliko kilograma. Takođe, letela sam avionom mesec dana ranije i čak imala rendgen nakon povrede, šest nedelja pre porođaja – objasnila je ona.

Dakle, prema njenim rečima, zapravo nije imala pojma da nešto nije u redu sve dok nije počela da oseća bolove u stomaku dan pre porođaja.

– Probudila sam se oko jedan ujutru i osećala sam se tako neprijatno. Bilo je kao da stvarno moram da idem u kupatilo. Bol je počeo da se pogoršava, pa sam odlučila da se istuširam da bih se osećala bolje. Nisam htela da budim muža, pa sam ugasila svetlo i istuširala se u mraku, a sledeće čega se sećam je da sam držala bebinu glavu – priseća se Dimiti.

Tada su majka i beba otišli ​​u bolnicu. Dečak je dobio ime Harvi Erik Beri Timins.

(24sata.hr)