MAGAZIN

Posvađala se sa mužem pa obukla najbolju haljinu svih vremena!

  • 2 Oktobra, 2023
  • 0

Dženifer Lopez nikad nije izgledala bolje, nego juče kada se pojavila na crvenom tepihu obučena u jednu od najlepših haljina do sada Dženifer Lopez se pojavila juče kako

Posvađala se sa mužem pa obukla najbolju haljinu svih vremena!

Dženifer Lopez nikad nije izgledala bolje, nego juče kada se pojavila na crvenom tepihu obučena u jednu od najlepših haljina do sada

Dženifer Lopez se pojavila juče kako bi uručila nagradu ženi koja je godinama trenira, Trejsi Anderson i tom prilikom je obukla prelepu cvetnu hljinu koja je zasenila sva njena pojavljivanja na cvenom tepihu.

Uska, dekoltirana haljina u flamenko stilu, spuštala se do poda, s tim što je prednji deo haljine imao izrez do kolena, tako da je Dženifer Lopez pokazala sovju zavidnu figuru u svoj svojoj slavi.

Dženifer Lopez

Sam pogled na Dženifer Lopez u ovoj haljini nas tera da kažemo: “Bravo Trejsi Anderson, od petesetčetvorogodišnje žene si napravila boginju!”

Dženifer Lopez

Samo dan pre nego što je došla na ovaj glamurozni događaj, Dženifer Lopez je fotografisana kako se u kolima svađa sa suprugom Benom Aflekom i tom prilikom je imala besan izraz lica.

Dženifer Lopez

Podsetimo, par se venčao pre godinu dana nakon što su obnovili vezu, a kasnije i veridbu koju su započeli još pre 20 godina.

Iako su na sva zvona pričali kako niko srećniji od njih nije, ipak obožavaoci i nemaju taj osećaj s obzirom da se ovaj par u javnosti ponaša kao dve osobe koje su pred razvodom.

Dženifer Lopez
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S druge strane, Ben Aflek je u društvu bivše žene, Dženifer Gardner uvek nasmejan i srdačan. Čak su se i zagrlili u kolima, a paparaci su sve uhvatili. Od tih fotografija, pa sve do danas, Dženifer Lopez nije viđena u društvu svog supruga Bena Afleka.