UPRAVO JAVLJENO DA JE UMRLA PEVAČICA MARINA! Zemlja U ŠOKU, STRAVIČNE VESTI

MAGAZIN

Nakon duge bolesti preminula je italijanska glumica i pevačica Marina Marfoglia.

Imala je 73 godine.

Marina Marfoglia rođena je u Rimu. U svojoj uspešnoj karijeri bila je glumica, pevačica, model i plesačica. Devojka s naslovnice i model za fotografije namenjene razglednicama turističkih naselja, glumila je od 1965. do ranih osamdesetih, u autorskim kinima i italijanskim komedijama vrlo popularnim tih godina.

Bila je plesačica u Don Lurijevom kor de baletu i deo društva “Il Bagaglino”. Na televiziji je učestvovala u raznim estradnim programima s renomiranim rediteljima kao što su Antonello Falqui i Enzo Trapani.

Godine 1980. bila je prva žena u “Čoveku koji se smeje”, televizijskoj seriji s Francom Franchijem koju je režirao Lucio Fulci. Za Ricordija je 1978. snimila singl “Show show show / Ping pong”, 1980. je došao red na “Take me to touch me” / “Coffee bean” u izdanju Esquire Recorda dok je 1982. snimila singl “Amare . .. è ”/“… srce kuca”.

Godine 1983. snimila je singl “Peppermint hula hoop / Non make me male” za Five Record, singl koji je vrlo dobro promovisan i pokazao se uspešnim.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *