Incident Na Bežanijskoj Kosi: Brena Saznala Da Je Boba Vara I Dere Se Ulicama: ”Zapaliti Ću Kuću I Ti Ćeš Gorjeti U Njoj Sa Tom Kalašturom!”

MAGAZIN

Jedna od najuspešnijih i najtraženijih estradnih ličnosti na našim prostorima svakako je Lepa Brena, koja može da se pohvali dugom karijerom, velikim hitovima i punim salama. Na javnoj sceni je preko trideset godina, što joj je omogućilo da stekne veliko bogatstvo.

Mediji je prate na svakom koraku, pa je često njihova meta, baš kao i njen suprug Boba Živojinović, sinovi i snaja Aleksandra Prijović. Boba je jedan od najpoznatijih tenisera u Srbiji, ali i u svetu. Bio je oženjen kada je upoznao Lepu Brenu.

Zaljubili su se na prvi pogled, zbog čega je napustio suprugu, ubrzo se razveo i venčao sa Brenom. Iz njihove ljubavi rodio se sin, dok je Boba sa sobom poveo sina iz Filipovog prvog braka. O Breni se uvek mnogo pričalo, i tada su je nazivali „kidnaperom muževa” ili „razbijačicom brakova”, ali to na nju nije nimalo uticalo.

Skoro su proslavili 28 godina braka, a tokom jednog intervjua novinari su Brenu pitali šta bi uradila da je Boba prevari. Rekla je da nikada nije razmišljala o tome, a zna da je Boba mnogo voli i da je ne bi prevario. Ali, ako bi se to desilo, zapalila bi njihovu kuću, i Boba i ljubavnicu koji su u njoj.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *