SA SUPRUGOM SAM 5 GODINA, A SA SVASTIKOM SPAVAM 4 GODINE: Bio sam s njom i na dan mog venčanja

MAGAZIN

“Moja supruga i ja zajedno smo pet godina i imamo trogodišnju ćerku. Ono što niko ne zna je da ja već četiri godine spavam i s njenom sestrom. Sve je počelo jednom prilikom kada smo popili previše. Moja supruga je zaspala pa smo joj pomogli da legne i otvorili još jednu flašu. Volim svoju ženu, ali njena sestra je nešto sasvim drugo, puna oblina, seksi i drska. Oduvek sam joj se sviđao”, napisao je jedan muškarac u pismu za The Sun.

neverstvo, prevara, preljuba
FOTO: SHUTTERSTOCK

Poljubili su se i brzo završili u krevetu, a tvrdi da je seks bio neverovatan. Polne odnose su imali još nekoliko puta tokom sledećih mesec dana i čak je razmišljao da bi trebalo da se rastane od supruge i bude s njenom sestrom. Međutim, njegova supruga zatrudnela i tada su odlučili da se venčaju. Iako je on rekao njenoj sestri da moraju da prekinu svoju aferu, seks im je bio toliko strastven da jednostavno nisu mogli da prestanu. Imali su seks čak i na venčanju.

“Moja supruga je bila trudna šest meseci kada smo se venčali, a ja sam tada ponovo spavao s njenom sestrom. Ona je sada trudna s drugim detetom, a ja ne znam šta da radim jer ne mogu da prekinem aferu, a i volim svoju suprugu”, nastavio je, te tražio savet psihoterapeutkinje Deidre Sanders.

“Uspeli ste godinama da krijete ​​svoju vezu, ali jednog dana neizbežno će nešto poći po zlu i toliko će ljudi biti nesrećno: vi, vaša supruga, vaša deca, vaše porodice, čak i vaša ljubavnica. Recite svastiki da to mora da prestane sada, za dobrobit svih vas. Budite ljubazni i pristojni, ali odlučni. Zatim se fokusirajte na svoj brak i djecu, oni zaslužuju najbolje od vas”, odgovorila mu je Deidre.

(Kurir.rs/ Večernji.hr)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *