MAGAZIN

Aca Lukas tvrdi da ga je Sonja VARALA SA SLAVNIM KOŠARKAŠEM, opisao kako ju je saterao u ćošak

  • 27 Novembra, 2023
  • 0

Pevač Aca Lukas podigao je pre nekoliko godina veliku prašinu autobiografskom knjigom “Ovo sam ja” u kojoj je otkrio nepoznate detalje iz burnog života. Najveća frka podigla se

Aca Lukas tvrdi da ga je Sonja VARALA SA SLAVNIM KOŠARKAŠEM, opisao kako ju je saterao u ćošak

Pevač Aca Lukas podigao je pre nekoliko godina veliku prašinu autobiografskom knjigom “Ovo sam ja” u kojoj je otkrio nepoznate detalje iz burnog života.

Najveća frka podigla se oko njegovog života sa Sonjom Vuksanović. Nakon detaljno opisanih svađa i uvreda, te napadima da ju je Lukas navodno varao sa “kepecom iz Zvezda Granda”, isplivali su novi detalji iz knjige u kojima je pevač otkrio da ga je Sonja navodno varala sa košarkašem.

Kako je Lukas pisao nakon brojnih svađa, njihov odnos bio je izuzetno loš, a sve se svodilo na zajednički život zbog ćerkice i medija. Tada su planirali i put za Ameriku, međutim, Lukas je odbijen za vizu i Sonja je odlučila da krene sama, te je odsela kod svoje drugarice u Majamiju.

Aca Lukas, Sonja Vuksanović
FOTO: DRAGAN KADIĆ

– Vratila se nasmejana, sreća joj se videla na licu. Ležao sam na krevetu i igrao neku hazardersku igru… Na sreću ili na nesreću – ugledam Sonjin tablet… Uključim tablet i vidim nepotpisanu poruku, ali sa likom pošiljaoca. Sličica, na njoj neki bradonja. Poruka upućena iz Amerike – piše.

Lukas je tako odlučio da Sonju satera u ćošak, pa joj je priredio neprijatnu situaciju.

– Lukas već izvesno vreme sumnja da ga Sonja vara. Nikako nije mogao da utvrdi o kome je reč, sve dok mu jedno veče nije pala ideja na pamet da zameni kartice u telefonima i u Sonjino ime se dopisuje sa osobom sa kojom se ona viđa. Ostao je šokiran – govorio je izvor za “Blic”.

Aca Lukas, Sonja Vuksanović

Bivša supruga Ace Lukasa Sonja Vuksanović oglasila posle toga i rekla da je ništa ne zanima što piše i da neće komentarisati.

“Dobar dan, naravno da nemam komentar! Hvala na razumevanju, pozdrav”, rekla je tada Sonja za Kurir.

kurir.rs/blic