GLOBUS

Aida izbola svoju bebu jer nije prestajala da plače! Policija u kući zatekla stravičan prizor (FOTO)

  • 1 Novembra, 2023
  • 0

Žena Aida (22) iz Rusije navodno je tri puta kuhinjskim nožem ubola u stomak svog sina od 18 meseci kako bi ga “primirila jer nije prestajao da plače

Aida izbola svoju bebu jer nije prestajala da plače! Policija u kući zatekla stravičan prizor (FOTO)

Žena Aida (22) iz Rusije navodno je tri puta kuhinjskim nožem ubola u stomak svog sina od 18 meseci kako bi ga “primirila jer nije prestajao da plače i prekinuo ju je dok je pila”, prenose mediji.

Majka je napala dete u njihovom domu u selu Prijutovo, u Republici Baškortostan, u Rusiji.

Mediji pišu da su Aida i njen suprug Viktor (28) imali žurku kada ga je ona optužila za aferu, prenosi Daily mail.

Njih dvoje su se posvađali pre nego što je Viktor izašao iz kuće, a Aida navodno nastavila da pije alkohol.

U međuvremenu se njihov sin Artem, koji je spavao u susednoj sobi, probudio i počeo da plače. Policija je rekla da je majka čekala da se dete smiri, ali kada dečak nije prestao da plače, ona je zgrabila kuhinjski nož i ubola ga u stomak tri puta.

Nakon toga, Aida je bacila nož i lutala seoskim ulicama. Posle nekog vremena zaustavila je pešaka i zamolila ga da pozove Hitnu pomoć zbog Artema, saopštila je policija.

Bolničari su po dolasku u kuću zatekli bebu u lokvi krvi i pozvali policiju. Dečak je brzo odveden u bolnicu, gde su doktori uspeli da mu spasu život. Majka je ubrzo uhapšena i odvedena u stanicu.

Prema istrazi, majka je napala dečaka kako bi se osvetila suprugu jer je otišao tokom svađe. Ona je već ranije bila pod pažnjom socijalnih službi kada nije lečila bebu od bolesti.

Prema navodima vlasti, ovog puta njen sin će biti smešten u sirotište.

Aida je poslata u zatvor i, ukoliko bude proglašena krivom, preti joj sedam godina zatvora.

(Dejli mejl)