MAGAZIN

Da li je ovo normalno? LUKSUZNI DOČEK UZ PODVARAK, SVINJSKU BUTKICU I PRIJU!

  • 4 Novembra, 2023
  • 0

Aleksandra Prijović je rekorderka kada je u pitanju doček Nove godine, ako se gleda cena karata za njen nastup. FOTO: PETAR ALEKSIĆ Svako ko bude želeo da u

Da li je ovo normalno? LUKSUZNI DOČEK UZ PODVARAK, SVINJSKU BUTKICU I PRIJU!

Aleksandra Prijović je rekorderka kada je u pitanju doček Nove godine, ako se gleda cena karata za njen nastup.

Aleksandra Prijović
FOTO: PETAR ALEKSIĆ

Svako ko bude želeo da u 2024. godinu uđe uz njene hitove u banket sali renoviranog Sava centra moraće da izdvoji popriličnu svotu – jeftinija karta je 150, dok je skuplja čak 250 evra.

Aleksandra Prijović

Novčani iznos koji za najluđu noć treba da izdvojite, ukoliko odlučite da je dočekate s mladom muzičkom zvezdom, zavisi od pozicije stola u sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom noći. Onih koji su u ponudi. Svako piće koje nije u karti moraće dodatno da se plati.

Kako su nam rekli iz ekskluzivnog prostora u kojem će Prija nastupati, razliku u ceni ulaznica određuje pozicija stola. Skuplja mesta su bliže muzici, dok su jeftinija malo udaljenija.

Inače, Aleksandra je trenutno najpopularnija pevačica u regionu, čemu su doprinele i brojne rasprodate arene od Beograda, Sarajeva, Niša, pa do Tuzle i Zagreba. Ona će tako za ovaj nastup dobiti 100.000 evra, što je i više nego duplo od njenog prošlogodišnjeg honorara.

Aleksandra Prijović

Kolika je potražnja za Prijovićkom, svedoči i to da su najskuplji stolovi od 250 evra za njen nastup u najluđoj noći rasprodati samo nekoliko sati nakon što je reklama za koncert objavljena u javnosti.

Oni koji s Prijom budu ispratili staru i ušli u novu 2024. na meniju će imati i od ptice mleko, pa će tako ljubitelji njene muzike uživati i u najskupljim morskim plodovima, vegetarijanskom meniju, roštilju, raznovrsnim salatama i piticama, pa čak i u podvarku s pečenom svinjskom butkicom, kao i u preko deset različitih vrsta poslastica.

Aleksandra Prijović, Koncert
FOTO: PETAR ALEKSIĆ

Kurir.rs