MAGAZIN

MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKRILA ŠTA JOJ JE BORIS TADIĆ POKLONIO NAKON POBEDE NA EVROVIZIJI!

  • 4 Novembra, 2023
  • 0

Pevačica, Marija Šerifović, otkrila je nakon toliko godina šta joj je tadašnji predsednik Srbije, Boris Tadić poklonio nakon pobede na “Evroviziji”. – Kroz istoriju smo to mogli da

MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKRILA ŠTA JOJ JE BORIS TADIĆ POKLONIO NAKON POBEDE NA EVROVIZIJI!

Pevačica, Marija Šerifović, otkrila je nakon toliko godina šta joj je tadašnji predsednik Srbije, Boris Tadić poklonio nakon pobede na “Evroviziji”.

– Kroz istoriju smo to mogli da vidimo, bilo da je u pitanju muzika, umetnost, bilo koja od tih sfera koja zaslužuje bilo kakvu vrstu oduženja, da se to gotovo nikada nije dešavalo. Tako da, meni to ne smeta. Ja sam svoju najveću zahvalnicu – aplauz, dobila od ljudi koji su tu već punih 20 godina, koji zajedno sa mnom stare. Što se države tiče, to me nešto previše ni ne interesuje, sve sam sama sebi obezbedila i omogućila, ne bi me nešto posebno razgalilo. Sećam se šta je gospodin Tijanić tada rekao (predložio je da Marija dobije 80.000 evra kao i sportisti na Olimpijadi), to se nije dogodilo, ja sam otišla na prijem ili kako se to već zvalo, kod tadašnjeg predsednika Borisa Tadića. On je pitao: “Šta mogu da učinim za Vas?”. Šta da mu kažem?! Ne treba ništa da učinite, mislim šta ćete da učinite, ja sam za Vas učinila više, ne treba ništa za mene da učinite. Dobili smo kravatu i bombonjeru, that's it, eto, to je jedina istina.

Marija Šerifović

Za pobedu na Evroviziji dobila si kravatu i bombonjeru?

– Ne nosim kravatu! (smeh) To je bilo za menadžment. Za mene samo bombonjera. Ma, nema veze. Ma, koga briga, ej, ne treba meni niko da kaže “hvala”! Ja sam to učinila za naš narod, da budemo makar jedan dan u godini, ponosni, preponosni, Srbi, Balkanci, šta god.

Marija Šerifović
FOTO: MIOMIR MILIĆ

Kurir.rs / Telegraf