MAGAZIN

NAŠA PEVAČICA UBILA SINA I STAVILA GA U TOBRU PRE 10 GODINA: Pronašla Ga Njena MAJKA, Meštani Još Uvek Čuju KRIKE

  • 13 Novembra, 2023
  • 0

Majka objašnjava da je ćerka sve vreme bila u Novom Pazaru. Prvo je bila konobarica, a zatim i pevačica. Kući se vratila 27. januara. – Otvorila sam torbu.

NAŠA PEVAČICA UBILA SINA I STAVILA GA U TOBRU PRE 10 GODINA: Pronašla Ga Njena MAJKA, Meštani Još Uvek Čuju KRIKE

Majka objašnjava da je ćerka sve vreme bila u Novom Pazaru. Prvo je bila konobarica, a zatim i pevačica. Kući se vratila 27. januara.

– Otvorila sam torbu. Na vrhu je bila dečja flašica i kutija sa mlekom. Ispod dečje čarape. Ispod, nešto tvrdo, suvo kao kamen. Pomislim – lutka. Uhvatim za koleno, pomerim ručicu. Kad ono – dete! Dečak! Zajaukala sam iz sveg glasa… – počinje svoju ispovest majka pevačice B.M. (22) iz sela Borač kod Knića, koja je pre pet dana u vojničkoj torbi kući donela mrtvog jednomesečnog sina. B.M. će danas iz policijskog pritvora biti privedena istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu na saslušanje.

– Ostavila je stvari u staroj kući i ponašala se normalno. I prekjuče je sve bilo u redu. Otišla je u selo da kupi cigarete. Tada sam otišla do stare kuće i u kuhinji, ispod stola, videla vojničku torbu. Ćerka je retko brinula o svojim stvarima, pa sam rešila da joj operem garderobu iz torbe. A onda, videla sam užas. Pa zar da pet dana živimo sa mrtvom bebom. Očajna sam – kaže majka dok joj se ruke tresu.

Otac i majka B.M. još su u šoku. Kažu da je B.M. u oktobru otišla od kuće. Činila je to i ranije.

– Nismo znali da je trudna. Zvala je u januaru i rekla da je u bolnici. Da se farbala i dobila neku alergiju. Mislili smo da je na Ubu. Nismo mnogo ni pričali. Činilo se kad je zvala da je neko pored nje i da ne može otvoreno da priča – objašnjava majka.

Otac, pokušavajući da sakrije očaj, navodi da je životni put B.M. u najmanju ruku čudan.

– Odlazila je od kuće, udavala se. Ima i četvorogodišnju devojčicu koja je obožava. Mi smo joj staraoci. Zašto nije donela dete odmah kad se porodila? Pa mi bismo i o ovom detetu brinuli. Čekam obdukciju i samo se nadam da je umrlo prirodnom smrću i da mu ona nije naudila – ogorčen je otac.

Sudija Višeg suda u Kragujevcu Jelena Vilotijević kaže da obdukcija nije pokazala da su na telu dečaka tragovi nasilja.

– Biće urađena i dodatna veštačenja, a čekaju se i rezultati istrage policije iz Novog Pazara koja treba da pretrese stan u kome je B.M. živela – izjavila je sudija Vilotijević.

Zbog provera policija je odnela i mobilni telefon B.M. kako bi proverila njene veze sa ljudima koji su na njenoj listi poziva i u imeniku.

Tekst je originalno prikazan iz 2013.godine.