MAGAZIN

NEOČEKIVANI POTRES U DOMU SAŠE POPOVIĆA! Saopštene VESTI, SUZANA VAN SEBE!

  • 13 Novembra, 2023
  • 0

Po proricanju Babe Vange subina Saše Popovića bila je da postane glavni čovek u muzičkom svetu, oformi sa Lepom Brenom i Bobom Živojinovićem “Grand”, ponese direktorska zaduženja i

NEOČEKIVANI POTRES U DOMU SAŠE POPOVIĆA! Saopštene VESTI, SUZANA VAN SEBE!

Po proricanju Babe Vange subina Saše Popovića bila je da postane glavni čovek u muzičkom svetu, oformi sa Lepom Brenom i Bobom Živojinovićem “Grand”, ponese direktorska zaduženja i vodi sve emisije od “Zvezde Granda”, preko “Grand narod pita”, do “Grand specijala”.

Pošto je usledilo prezasićenje Saša je pre par godina, na nagovor svoje supruge Suzane Jovanović, odlučio da malo predahne i neka od pomenutih zaduženja prebaci na drugoga. S tim ciljem on i Brena prodali su prvo jedan, zatim i drugi deo firme, dok je Popović zadržao poziciju direktora.

Sa novim sezonama muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” i Sašina pozicija se malo pomalo menjala, a očekivalo se da će od jeseni firmu, koju je podigao iz temelja i potpuno napustiti. Ipak, za medije on je priznao da će ostati u ulozi voditelja, ali bez mogućnosti da odlučuje više o bilo čemu.

– Ostajem u Grandu i sledeće godine. Članovi žirija se neće menjati, dok o ciframa, platama više ne odlučujem ja – objasnio je kratko Popović i javnost ostavio da se pita da li je promene dočekao sa osmehom ili tugom. Jedno je sigurno Saša će sada imati daleko više vremena za porodicu i da vreme provodi u svojoj vili u Opatiji.

Suzana Jovanović, Saša Popović