Uncategorized

Nepojmljiva tragedija: Policijski automobil pregazio dijete! Neutješna majka Nađa ne može da dođe sebi pd šoka

  • 5 Novembra, 2023
  • 0

Dečak star 17 meseci tragično je nastradao u četvrtak kada ga je pregazio policajac u rumunskom gradu Braile, na istoku zemlje. Kako prenose tamošnji mediji, do nesreće je

Nepojmljiva tragedija: Policijski automobil pregazio dijete! Neutješna majka Nađa ne može da dođe sebi pd šoka

Dečak star 17 meseci tragično je nastradao u četvrtak kada ga je pregazio policajac u rumunskom gradu Braile, na istoku zemlje.

Kako prenose tamošnji mediji, do nesreće je došlo oko 14 časova.

Nadzorne kamere su zabeležile trenutak tragedije, tačnije trenutak kada policijski automobil isparkirava nakon razgovora sa roditeljima dečaka, sa kojima je takođe i petoro male dece.

Međutim, nakon razgovora policijski automobil izlazi na put, ali policajac za volanom ne primećuje da je mališan ostao ispred automobila i vozilom ga gazi samo momenat kasnije.

Negativan alko-test

– Nažalost, napori na reanimaciji nisu dali rezultate, a smrt deteta je potvrdila ekipa Hitne pomoći. Policajac za volanom je testiran alkotestom, a rezultat je bio nula– saopštila je policija Braile.

Roditelji mališana iznela su nakon tragedije svoje viđenje događaja i optužili službenike da im nisu dali da pozovu Hitnu pomoć.

Htela sam da pozovem pomoć, ali mi nisu dali. Dete je izašlo iz dvorišta – izjavila je majka Nađa za medije.

Uzeo mi je sina u ruke i plakao kako i on ima decu, da moja majka ima decu, dok je njegova mrtva. Došla je Žandarmerija i odvela ga kao kolegu, a ne kao neko ko mi je ubio sina – dodao je skrhan otac, Sorin.

Lokalna policija je izjavila saučešće porodici, dok se slučaj tretira kao ubistvo iz nehata.

(Stirileprotv)