MAGAZIN

“Otac i majka su UMRLI od tuge kad je Ipče poginuo”: Jašar Ahmedovski otvorio dušu o BOLNOJ temi (VIDEO)

  • 9 Novembra, 2023
  • 0

Ljubitelji narodne glazbe i dalje oplakuju smrt mlađeg brata Jašara Ahmedovskog Ipčeta, koji je prije gotovo 30 godina poginuo u saobraćajnoj nesreći na Ibraškoj magistrali, dok s posebnim

“Otac i majka su UMRLI od tuge kad je Ipče poginuo”: Jašar Ahmedovski otvorio dušu o BOLNOJ temi (VIDEO)

Ljubitelji narodne glazbe i dalje oplakuju smrt mlađeg brata Jašara Ahmedovskog Ipčeta, koji je prije gotovo 30 godina poginuo u saobraćajnoj nesreći na Ibraškoj magistrali, dok s posebnim emocijama izgovara najnježnije stihove.

Nakon njegove smrti, njegov brat Jašar, koji mu je posvetio tri pjesme, dugo nije pričao o gubitku voljene osobe, svog brata, a sada je otvorio srce i priznao da bol nije gotov.

Pokušavam sve prevladati na najbezbolniji mogući način. Ovo je moja bol i bol svih koji ga vole. Ponosan sam što su njegove pjesme i dalje popularne. Kad negdje pjevam njegove pjesme, uvijek se začuje glasan vrisak i srce mi je puno. Sada ima 28 godina. od kako ga nema, ali i dalje ga vole i poštuju. Bol se može smanjiti, ali nikada neće nestati. Moj život se stvarno promijenio. Ali moramo nastaviti živjeti, što možemo drugo učiniti?

Kada ga je voditelj upitao je li istina da četiri godine poslije bratove smrti nije mogao pjevati, odgovorio je:

Dugo vremena nisam mogao poslušati nikakvu pjesmu na radiju a kamoli pjevati nakon Ipčetove smrti.