VIJESTI

Ovo je Dragan koji se razneo bombom: Sačekao da prođu vozovi, pa se ubio na klupi na železničkoj stanici

  • 2 Novembra, 2023
  • 0

Dragan S. (40) razneo se danas bombom na Železničkoj stanici u Čačku nakon što je sačekao da prođu vozovi. Kako saznajemo on je iz gornjomilanovačkog sela Pranjani. –

Ovo je Dragan koji se razneo bombom: Sačekao da prođu vozovi, pa se ubio na klupi na železničkoj stanici

Dragan S. (40) razneo se danas bombom na Železničkoj stanici u Čačku nakon što je sačekao da prođu vozovi.

Kako saznajemo on je iz gornjomilanovačkog sela Pranjani.

– Ovo je prava tragedija, ugasio se mlad život. Živeo je sam sa majkom i koliko je nama poznato vozio je kamion. Ovo nas je sve zaista potreslo, kaže za RINU meštani Pranjana.

Prema rečima ostalih očevdaca, pre ove nesreće prošao je jedan putnički, a zatim i teretni voz, pa se pretpostvlja da je muškarac čekao da ostane sam kako bi aktivirao eksplozivnu napravu. Sedeo je sam na klupi koja je izdvojena od ostalih.

Nastradali Dragan S.

FOTO: DRUSTVENE MREZE

Nastradali Dragan S.

Sve se dogodilo u 8.42 kada je D.S. aktivirao ručnu bombu dok je sedeo na klupi. Nastradao je na licu mesta, niko drugi nije povređen.

 

– Kako smo čuli čovek je sedeo na klupi, nakon čega jeaktivirao eksplozivnu naravu i razneo se. Mi nismo bili tu, ne znamo da li se baš tako desilo, ali to je ono što smo čuli – rekao je jedan od građana Čačka koji se našao u blizini Železničke stanice.

Na licu mesta je veliki broj pripadnika policije, koji vrše uviđaj.

Osim čoveka koji je nastradao, nije bilo drugih povređenih lica.

– Ja sam sedeo na klupi na nekih dvadesetak metara udaljenosti, ne znam tačno. Čekao sam tu penziju, jer radnici obližnje pošte čekaju pa sam tu malo seo. Kad je to puklo, Bože me sačuvaj. Ja sam se sav stresao. Kasnije su nas uveli unutra u Železničku stanicu. Posle sam čuo da se čovek ubio – rekao je za RINU očevidac tragedije Petar Đurović.

Uskoro opširnije…