VIJESTI

Ovo Je Manijak Koji Je Silovao Djevojčicu Od 13 Godina!

  • 11 Novembra, 2023
  • 0

Beograđanin Miloš D. (33) koji je danas optužen zbog obljube devojčice (13) uhapšen je u septembru prošle godine nakon šest meseci potrage i u trenutku hapšenja imao je

Ovo Je Manijak Koji Je Silovao Djevojčicu Od 13 Godina!

Beograđanin Miloš D. (33) koji je danas optužen zbog obljube devojčice (13) uhapšen je u septembru prošle godine nakon šest meseci potrage i u trenutku hapšenja imao je kod sebe tuđu ličnu kartu.

On je, kako smo ranije pisali, priveden posle šest meseci bekstva u jednoj kafani u Sopotu, a policija je za njim tragala zbog sumnje da je u martu ove godine silovao devojčicu (13), čija majka je policiji prijavila slučaj.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Miloša D. (33) zbog sumnje da je u martu 2022. godine u naselju Leštane obljubio devojčicu od 13 godina.

Osumnjičeni se tereti i jer je krajem istog meseca prošle godine bejzbol palicom prebio M.M, kojem je ponovo telefonski uputio pretnje u junu prošle godine.

Milošu D. se optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, stavljaju na teret krivična dela Obljuba sa detetom, Teška telesna povreda i Ugrožavanje sigurnosti. Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, imajući u vidu da je i ranije osuđivan.

Sumnja se da je 9. marta prošle godine u naselju Leštane izvršio obljubu devojčice protiv njene volje.

Takođe, kako se sumnja, on je 23. marta 2022. došao u kuću M.M, i od njega tražio da utiče na majku oštećene devojčice, da povuče prijavu protiv njega, a potom ga odvezao do kuće na drugoj adresi gde ga je tukao bejzbol palicom i naneo mu teške telesne povrede.

Ponovo mu je telefonom pretio 19. juna 2022. godine, da će mu doći u kuću da ga “izbuši”. Miloš D. je uhapšen 30. avgusta 2022. godine i od tada se nalazi u pritvoru.