MAGAZIN

PROZORI UNAKAŽENI, ISCIJEPANE TAPETE: Imovina Dalile Dragojević u Bosni totalno uništena

  • 8 Novembra, 2023
  • 0

Dalila Dragojević definitivno je jedan od najjačih rijaliti igrača na ovom području. Pobjedu je odnijela jednom u “Parovima”, a u “Zadruzi” joj je izmakla za malo, kada je

PROZORI UNAKAŽENI, ISCIJEPANE TAPETE: Imovina Dalile Dragojević u Bosni totalno uništena

Dalila Dragojević definitivno je jedan od najjačih rijaliti igrača na ovom području. Pobjedu je odnijela jednom u “Parovima”, a u “Zadruzi” joj je izmakla za malo, kada je njen suprug Dejan Dragojević ipak osvojio najveći broj glasova, dok je Dragojevićka bila druga.

Bilo kako bilo, nema sumnje da je publika obožava, pa je i po završetku rijalitija Dalila nastavila da bude pred kamerama.

Prije rijalitija, Dalila je započela svoj biznis i otvorila salon ljepote u Bijeljini, koji je radio neko vrijeme, a onda je donijela odluku da ga preseli u Sarajevo.

Tom prilikom je na Instagramu podijelila cijeli proces rušenja salona.

-Ovako smo počeli u Bijeljini, ovako i završavamo. Došlo vrijeme da se rastajemo. Odlazimo iz Bijeljine sa najljepšim uspomenama i idemo da ih nižemo u Sarajevu – saopštila je ona tada, a zatim je kidala tapete sa prozora i cijepala svoju sliku sa ulaza. Kidanje reklame, tačnije folije. Jer pametnjaković je uništio sve. Ne ide da se lokal ostavlja u ovakvom stanju – napisala je Dragojevićka tada.

Salon ipak nije opstao sa radom, pa je Dragojevićka karijeru nastavila u drugom pravcu, što se, očigledno, pokazalo kao dobra odluka.

(Express/Srbija danas.rs)