MAGAZIN

SVEKAR IZGOVORIO JEZIVE REČI, PA ME SILOVAO POSLE NEDELJNOG RUČKA: Stravična Ispovest Tatjane, Evo Kako Se Spasla HORORA

  • 10 Novembra, 2023
  • 0

Tatjana Bjegović je otvorila dušu i ispričala svoju stravičnu životnu priču rekavši, između ostalog, da ju je svekar zverski silovao. To je, kako kaže, doživela u prvom braku,

SVEKAR IZGOVORIO JEZIVE REČI, PA ME SILOVAO POSLE NEDELJNOG RUČKA: Stravična Ispovest Tatjane, Evo Kako Se Spasla HORORA

Tatjana Bjegović je otvorila dušu i ispričala svoju stravičnu životnu priču rekavši, između ostalog, da ju je svekar zverski silovao.

To je, kako kaže, doživela u prvom braku, a drugi muž je, nastavlja Tatjana, pokušao da se ubije pred njenim očima.

“Udala sam se čisto da bih se udala, nisam bila oduševljena brakom i porodicom”, počela je Tatjana Bjegović ispovest..

Kako kaže, želela je da ima porodicu i sigurnost i mislila je da je to dobro domaćinstvo.

“U tom braku sam doživela toliko poniženja, na početku nisam smela ništa da kažem, bilo me je sramota da ispričam šta mi se desilo”, dodaje Bjegović u ispovesti za Novo jutro sa Jovanom Jeremić.

Ona je najpre ispričala komšinici šta joj se desilo, a ona joj je rekla da se to isto desilo i sa prvom ženom njenog supruga koja je pobegla od te porodice.

Nesrećna žena je navela da je njen suprug bio mirna duša, u ništa se nije mešao i nikad se nije suprotstavljao porodici, a bio je vezan za majku.

Ona kaže da neće da priča o njemu ružne stvari jer sa njim ima dva deteta ali je o svekru iznela šokantne detalje.

Tatjana Bjegović
FOTO: PRINTCSREEN/PINK

“Taj čovek ne preza ni od čega. Bilo je puno sitnih detalja na koje na nisam obraćala pažnju. Sklanjala sam se od njega”, rekla je za svog bivšeg svekra Bjegović, pa nastavila:

“Bila je nedelja, leto, zaova moja sa suprugom odlazi do grada, mi smo živeli u selu. Odnela sam ručak svekru i pitala sam ga da li da sačekam, kako bi vratila posuđe. On je počeo da me vuče, tamo vamo. Videla sam da mi nema spasa, savladao me je strah, panika, i nisam mogla da mu se suprtotstavim”.

A onda je usledila šok izjava njenog svekra. Tatjana se prisetila jezivih reči.

“Nemoj da brineš, on verovatno ne može da ima decu”, rekao je svekar misleći na svog sina i dodao:

“Ja ću tebi da napravim dete”.

Kako je Bjegović navela, njen muž joj je kasnije priznao je znao da se to isto desilo i sa sa njegovom bivšom ženom koja je pobegla.

Prema njenim rečima, svekar je nastavio da je progoni nakon silovanja, govoreći da je zaljubljen u nju i da mu se sviđa. Ono što je najbolesije je to što njen muž nije reagovao na sve to, dodaje ona.

Nakon razvoda i odlaska iz nesrećnog braka u kojem ima dvoje dece, Tatjana preko prijatelja upoznaje čoveka iz Šapca, o kojem je znala da je živeo 20 godina u Kanadi.

Tatjana Bjegović
FOTO: PRINTCSREEN/PINK

“Mislila sam da je emancipovan čovek, međutim, uveo me je u neke firme, napravio mi dugove, 20 dana bili smo potpuno gladni”, priseća se ona svog života sa njim u selu Miloševo kod Jagodine.

“Ja sam našla posao u Beogradu i pripremala sam se da odem na razgovor. On je pio neke lekove i rekao mi da ne mogu da idem u Beograd da radim. Počeo je da pravi haos, izvređao me je i otišao iza kuće”.

Kako navodi, onda je za nju usledio još jedan veliki šok. Njen tadašnji muž je stavio sebi konopac na vrat preteći joj da će da se obesi. Sa neserćnom ženom bila je i njena ćerka koja je takođe prisustvovala nesrećnoj sceni.

“Presekla sam konopac, skinula ga, a on je prebačen u bolnicu”, priča Tatjana.

Kako kaže, on je u bolnici napravio haos i njega su pustili, ali je u međuvremenu Tatjana sa rođacima otišla u Beograd.

Tatjana Bjegović ispovest završava pričom i totalnom preokretu u njenom životu.

“Odjednom, pojavio se čovek mog života, nekog zbog koga živim, ko me voli i pazi”, kaže ona i dodaje:

“Želim svakoj ženi da nađe srodnu dužu, neizmerno sam zahvalna i bogu. Deca su mi dobro, imam svoj život, organizovana sam bolje. Ovaj brak i ovaj čovek je moja treća sreća”.

(Kurir.rs/Pink)