MAGAZIN

TANJA SAVIĆ MORA HITNO NA OPERACIJU?! Evo s kojim problemom se suočila pjevačica

  • 3 Novembra, 2023
  • 0

Pevačica Tanja Savić navodno mora hitno na operaciju glasnih žica, tvrde njeni bliski saradnici. Naime, folkerka je nedavno zbog zdravstvenog stanja otkazala nastup u Sloveniji, a zatim i

TANJA SAVIĆ MORA HITNO NA OPERACIJU?! Evo s kojim problemom se suočila pjevačica

Pevačica Tanja Savić navodno mora hitno na operaciju glasnih žica, tvrde njeni bliski saradnici.

Naime, folkerka je nedavno zbog zdravstvenog stanja otkazala nastup u Sloveniji, a zatim i sve ostale u narednih mesec dana da bi se pozabavila problemom s glasom.

– Po ko zna koji put joj je pukao glas, pa je morala da otkaže svirku. Kada je dobila temperaturu, Tanja je posetila lekara i stanje je alarmantno. Ovo nije prvi put da joj predlažu operaciju. Prošli put se ponela veoma neodgovorno i čim joj se stanje malo poboljšalo, ona je nastavila da peva umesto da posluša doktore i što pre se operiše – priča izvor blizak pevačici.

– Sada se poprilično uplašila. Posle Slovenije, odmah je otkazala i sve druge tezge koje je imala zakazane za naredni mesec da bi rešila zdravstveni problem. Prvo mora da stabilizuje temperaturu i dovede se u normalno stanje.

Inače, pre nekoliko dana Savićka se obratila publici putem videa na Instagramu.

– Dragi moji, imam važno obaveštenje, čujete kakav mi je glas, zbog toga moram da otkažem nastup u Sloveniji, radovala sam se tom nastupu, znam da ste se i vi radovali, ali ne mogu da pevam ovakva. Ne smem da pevam, imam temperaturu. Za sat idem kod doktora na pregled. Ne znam šta će mi reći – rekla je Tanja Savić tada, a kasnije se više nije oglašavala.