VIJESTI

Ubila se žena koja je snimljena kako obavlja nuždu u centru grada pored Narodnog pozorišta

  • 6 Novembra, 2023
  • 0

Žena D. M. koja je dospela u javnost nakon što je obavila nuždu u centru Banjaluke počinila je samoubistvo, potvrđeno je za Srpskainfo. Podsetimo, na društvenim mrežama pre

Ubila se žena koja je snimljena kako obavlja nuždu u centru grada pored Narodnog pozorišta

Žena D. M. koja je dospela u javnost nakon što je obavila nuždu u centru Banjaluke počinila je samoubistvo, potvrđeno je za Srpskainfo.

Podsetimo, na društvenim mrežama pre 15 dana objavljen snimak gde se vidi kako je ona izašla iz automobila i obavila nuždu ispred Narodnog pozorišta u Banjaluci, piše Srpskainfo.

Neko od prolaznika je to sve snimio i snimak se velikom brzinom proširio društvenim mrežema. Nakon što je video objavljen na mreži Iks, korisnici su je verbalno linčovali.

Porodica žene za ATV kaže da je pokrenula sve kako bi se pronašla osoba koja ju je neovlašteno snimala i eksploatisala snimak na društvenim mrežema.

Takođe, porodica želi da se sazna i ko je nesrećnoj ženi slao uvredljive poruke.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

(Srpskainfo, ATV)