GLOBUS

Učiteljica imala odnose sa učenikom (14): Viđali se u učionici poslije škole, spavala s njim preko 20 puta

  • 12 Novembra, 2023
  • 0

Amerikanci su uhapsili Melisu Mari Kertis (31) zbog slučaja starog osam godina. Otkrilo se da je imala odnose s učenikom koji je tada imao 14 godina, a bila

Učiteljica imala odnose sa učenikom (14): Viđali se u učionici poslije škole, spavala s njim preko 20 puta

Amerikanci su uhapsili Melisu Mari Kertis (31) zbog slučaja starog osam godina. Otkrilo se da je imala odnose s učenikom koji je tada imao 14 godina, a bila mu je učiteljica. Ona je tada imala 23 godine i tek je počela da radi u školi.

Slučaj je otvoren nakon što je odrasli muškarac to sad prijavio policiji. Nije jasno je li to prijavila žrtva ili neko iz njegove porodice. Njujork Post piše da je Melisa zavela učenika dok je radila u školi u Montgomeriju.

To je trajalo nekoliko meseci 2015. Navodno mu je davala alkohol i marihuanu, spavala je s njim više od 20 puta, odnose su imali u njenoj i njegovoj kući, u automobilu, čak i u učionici škole.

Navodno ga je i neprimereno dirala i u bioskopu, prenosi 24 sata.

Policajci strahuju da je moguće da je među učenicima još žrtava pohotne učiteljice pa su pozvali sve koji su imali slična iskustva s ovom učiteljicom da im se hitno jave.

Melisa je u pritvoru nakon što se sama predala i čeka ročište o jemstvu. Zbog seksualnog zlostavljanja maloletnika preti joj više godina zatvora.

(Telegraf)