MAGAZIN

Zulfo je brat Seke Aleksić: Ona je romkinja, imam kasetu na kojoj se vidi šta radi muškarcima za novac SKANDAL

  • 8 Novembra, 2023
  • 0

Obiteljski rat Seke Aleksić s bratom Zulfom se zaoštrio. Zulfo Ramić iz Njemačke popularnu pjevačicu optužuje za mnoge stvari. Poznata pjevačica Seka Aleksić, koja je i dalje atraktivna

Zulfo je brat Seke Aleksić: Ona je romkinja, imam kasetu na kojoj se vidi šta radi muškarcima za novac SKANDAL

Obiteljski rat Seke Aleksić s bratom Zulfom se zaoštrio. Zulfo Ramić iz Njemačke popularnu pjevačicu optužuje za mnoge stvari.

Poznata pjevačica Seka Aleksić, koja je i dalje atraktivna i popularna, kojoj svi zavide na uspjehu. Ona zapravo ima 2 vlastita brata. Iako u javnosti priznaje samo jednog, s drugim bratom nije u dobrim odnosima. Puno njih je ljubomorno na njezin život i karijeru, što bi mnogi željeli. Kao što je već spomenuto, Seka ima dva brata, jedan je kriminalac koji je rijetko na slobodi. A drugi brat radi u Njemačkoj i koji živi veoma teškim životom.

Kako navodi protiv Seke, ima mnogo stvari da kaže i to većinom nisu lijepe stvari ili riječi hvale. Prethodnih mjeseci otkrio je da nije htjela pomoći stricu koji je bio na samrti. Dodao je da se Seka ovim poslom bavi od svoje šesnaeste godine, te da je kao dijete počela raditi po konobama u kojima je ostajala do sitnih sati. I nakon zatvaranja konobe ostala bi kao prava ciganka i naplaćivala svoje usluge mještanima koji su dolazili u konobu.

Zulfo tvrdi da Seka nije htjela pomoći njihovom stricu Ibri, koji je prije mjesec dana preminuo od raka, a za Sekinog oca Milorada tvrdi da je rom

“Imam snimku na kojoj se vidi što je radila s muškarcima za novac! Da je dala barem 1000 eura, stric bi možda preživio! “, kaže njezin brat.