SRBIMA NA KRUZERU SKUPO 17 EVRA ZA DORUČAK, PA SMISLILI PREVARU Bruka i sramota šta rade, a jedna žena stavila šunku u tašnu VIDEO

VIJESTI

Srpski turisti su smislili lukav način kako da maksimalno iskoriste uplaćen odmor. Neobična priča dolazi iz jedne turističke agencije koja je otkrila “prevaru” srpskih turista.

Srpski turisti su poznati po raznoraznim načinima maksimalnog korišćenja uplaćenog odmora. Jedna čudna priča stiže iz turističke agencije koja organizuje povoljne aranžmane za putovanje po Skandinaviji. Putuje se autobusom, traje dve nedelje, obilazi se više država i košta manje od 500 evra po osobi. Upečatljiva priča dolazi sa putovanja brodom od Stokholma ka Helsinkiju.

“Na tim krstarenjima doručak je 17 evra, što je stvarno preskupo, posebno ako imamo na umu da su naši putnici uglavnom penzioneri. Ipak, srpski turisti su i tu smislili foru”, ispričala je turistička radnica prošle godine.

Ona je otkrila o kakvoj “fori” je reč. Jedna osoba uđe na doručak, uredno plati, a onda sa šoljom kafe izlazi na “puš pauzu” u pušačku zonu. Tamo čeka sledeća osoba koji se vrati u restoran umesto prve osobe. Ta druga osoba ne plati ništa i ispadne besplatan doručak.

Kako navodi turistička radnica, osoblje navodno nije ništa primetilo. Na kraju je tek vodič provalio izvesnu grupu Srba koja je ovo radila.

“Na kraju ih je vodič provalio, srećom, zaposleni tamo verovatno ne mogu ni da zamisle da bi nekome tako nešto palo na pamet”, dodala je turistička radnica.

Otkrila je i jednu “komičnu” situaciju kada je jedna žena uhvaćena na delu kako stavlja šunku sa tanjira u svoju torbu. Navodno su dobili čak i molbu da ukinu doručak.

“Samo jednom mi je stigla pritužba da su videli ženu, jednu od naših putnica, kako je svu šunku s ovala strpala u torbu. Znam i da turisti kad ujutru imaju švedski sto vole da prave sendviče za kasnije, a jednom smo dobili i molbu jedne od putnica da ukinemo doručak, da se ne bismo brukali”, završila je priču turistička radnica.

Kurir.rs/Nova

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *