MAGAZIN

BEBA MARIJE ŠERIFOVIĆ SE NIJE RODILA U SRBIJI: U ovoj zemlji je sin Mario došao na svet, evo i zašto

  • 15 Decembra, 2023
  • 0

Pop zvezda Marija Šerifović dobila je bebu, sina kome je dala ime Mario, a trudnoću je iznela surogat majka. Budući da surogat majčinstvo još uvek nije praksa u

BEBA MARIJE ŠERIFOVIĆ SE NIJE RODILA U SRBIJI: U ovoj zemlji je sin Mario došao na svet, evo i zašto

Pop zvezda Marija Šerifović dobila je bebu, sina kome je dala ime Mario, a trudnoću je iznela surogat majka.

Budući da surogat majčinstvo još uvek nije praksa u Srbiji, Marija Šerifović se odlučila za Ameriku gde godinama odlazi i iz privatnih i iz poslovnih razloga.

Beba se rodila na klinici u Los Anđelesu

Dete se rodilo početkom decembra na klinici u Los Anđelesu, a Marija je prisustvovala porođaju.

Pevačica je sa majkom Vericom Šerifović otputovala u Ameriku sredinom novembra kako bi bila uz surogat majku tokom priprema za porođaj.

Budući da je Amerika država koja je najviše napredovala, u smislu kompletne procedure oko surogat majčinstva – od brige prema ženama, koje su surogat majke, do kompletne pravne i psihološke logistike koja je veoma izazovna i veoma važna Šerifovićka se odlučila da baš tamo njeno dete dođe na svet.

Osim toga, Marija deset godina unazad putuje u Ameriku, što iz privatnih što iz profesionalnih razloga, i smatra je svojom drugom zemljom.

Ona je dala prvu izjavu za “Blic” nakon našeg saznanja da je postala majka dečaka.

Kako navodi Marija Šerifović momenat kad je upoznala svog sina ne može se porediti ni sa čim što je do sada doživela.

– Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati… I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije… Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj – rekla je pop zvezda u ekskluzivnoj izjavi za “Blic”.

Beba mi je bila najveća želja

Pevačica je danas na svom Instagram nalogu objavila i prvu fotografiju bebe.

Ona je uz sliku napisala i emotivnu posvetu koja je raznežila njene pratioce, kolege i prijatelje.

“Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve, M&M”, napisala je Marija Šerifović na Instagramu uz dirljivu fotografiju bebe koja spava.

Proces dolaska deteta Marija Šerifović je držala u strogoj tajnosti i o svemu su bili obavešteni samo najbliži. Za ime Mario, pevačica se odlučila zbog jake simbolike – potiče od latinske reči “mare” što znači more, kao i “marem” što predstavlja muško iliti glavu porodice.

Takođe, povremeno se i njeno ime Marija uzima kao koren imena Mario.

Dete Marije Šerifović se nije rodilo u Srbiji, a u kojoj zemlji je došao na svet Mario pročitajte u odvojenom linku.

Marija Šerifović

FOTO: EDVIN KALIĆ / RINGIER

Marija Šerifović

Nikad nije krila da želi “Šerifović juniora”

O svojoj želji za detetom je govorila u jednoj televizijskoj emisiji.

– Jako je intimno je to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se verovatno i bliži. Generalno sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i oko toga nema šale. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem – rekla je pre godinu i po dana Marija Šerifović.

Osim toga, kada je nedavno sa pratiocima na Instagramu slavila 20 godina od izlaska svog prvog albuma, oni koji znaju da čitaju između redova mogli su da primete da se nešto sprema budući da je tada ponovo spomenula “Šerifovića juniora”.

– Hvala vam što ste zajedno sa mnom prolazili kroz razne moje faze. Kako muzičke, umetničke, životne, karakterne, psihičke. Hvala vam što ste tu, što starite sa mnom. Sede su već krenule lagano. U našim životima imaju dva najznačajnija datumu, kada se rodite i kada shvatite zašto. Dok se ne rodi Šerifović junior vi ste do tada moje zašto. Hvala vam što ste posebni, što imam najdivniju publiku, hvala vam što ste normalni. Moja bitka nije bila nimalo laka, nije bilo lako biti drugačiji, na tom razumevanju vam posebno hvala. Potrudiću se da vam sledećih 20 godina budu jednako zabavno kao ovih prvih 20 i ujedno da vam kažem da je album gotov, jedva čekam da izađe prvoj nedelji meseca oktobra. bez vas Marija Šerifović ne postoji – rekla je Marija u videu na Instagramu.

Prilikom gostovanja u emisiji “Zvezde Granda Specijal” još pre četiri godine naglasila je da želi da napusti svoje mesto članice žirija kako bi dobila bebu: “Kad napustim “Zvezde Granda” biću majka. Želim tome ozbiljno da se posvetim, a ne da mi dete čuvaju babe i dede”. Marija, ipak, nikada do sada nije ni u naznakama otkrila da će trudnoću izneti surogat majka.

Kada je pre nekoliko godina komentarisala prognozu astrologa, koji su rekli da će Marija definitivno dobiti bebu i to ne jednu već blizance, Marija je rekla: “Volela bih da nisu u pravu. Jedno dete mi je sasvim dovoljno”.