MAGAZIN

Duplo slavlje u Cecinoj porodici: Veljko se oglasio nikad emotivnijim riječima

  • 2 Decembra, 2023
  • 0

Rođendan Lidije Ocokoljić okupio cijelu njenu porodicu Lidija Ocokoljić, sestra Cece Ražnatović danas proslavlja rođendan, a tim povodom organizovano je malo porodično slavlje u vili u Ljutice Bogdana. Pošto ne propušta nijedan

Duplo slavlje u Cecinoj porodici: Veljko se oglasio nikad emotivnijim riječima

Rođendan Lidije Ocokoljić okupio cijelu njenu porodicu

Lidija Ocokoljić, sestra Cece Ražnatović danas proslavlja rođendan, a tim povodom organizovano je malo porodično slavlje u vili u Ljutice Bogdana. Pošto ne propušta nijedan važan događaj članova svoje familije, Veljko Ražnatović je i sada stigao u Beograd iz Titela, i to sa ogromnim buketom cvijeća. Rođendan Lidije Ocokoljić bio je razlog i da bokser pokaže svoju emotivnu stranu.

Naime, on je na svom Instagram profilu objavio tetkinu sliku i poklon koji joj je kupio uz riječi:

– Srećan 23. rođendan mojoj drugoj majci.

A, uz to Veljko je napisao i:

Šta si ti uzeo, glavonjo – obratio se Veljko šaljivo Lidijinom najstarijem sinu Viktoru.

Veljko nikada nije krio koliko je vezan sa svoju tetku, a koliku ljubav osjeća prema njoj pokazao je i kada je istetovirao njeno ime. Lidija je, kako je Ceca priznala, cijeli svoj život podredila njoj i njenoj djeci, a folk diva joj je neizmjerno zahvalna zbog toga, a očigledno i njena djeca.

Međutim, Lidijin rođendan nije jedini povod za slavlje u domu Ražnatovića. Naime, Ceca je danas dobila obavještenje da se njene pjesme slušaju u čak 172 zemlje, a zatim je to i objavila na društvenim mrežama, gdje se zahvalila svima koji uživaju u njenoj muzici.

– Lijepe vijesti za kraj nedelje. Hvala lepo, hvala najlepše, hvala od srca – napisala je Ceca

svet-scandal.rs