VIJESTI

Otac I Ćerka Bili U Vezi I Ubijali Svoje Bebe: “Živeli Su Kao Par, On Je Za Nju Bio Bog”

  • 12 Decembra, 2023
  • 0

Ostaci tela troje novorođenčadi umotanih u plastične kese pronađeni su u plitkim grobovima u podrumu kuće u selu Černiki na severu Poljske, piše britanski “Miror”. Pjotr Gjerašik (54)

Otac I Ćerka Bili U Vezi I Ubijali Svoje Bebe: “Živeli Su Kao Par, On Je Za Nju Bio Bog”

Ostaci tela troje novorođenčadi umotanih u plastične kese pronađeni su u plitkim grobovima u podrumu kuće u selu Černiki na severu Poljske, piše britanski “Miror”.

Pjotr Gjerašik (54) i njegova ćerka Paulina Gjerašik (20) uhapšeni su zbog sumnje da su bili u incestuoznoj vezi i da su ubili pomenutu novorođenčad.

Pjotr Gjerašik optužen je za tri ubistva i incestuozneodnose sa ćerkom Paulinom i još jednom ćerkom. Paulina Gjerašik optužena je za dva ubistva i incestuozni odnos sa ocem.

Pjotr Gjerašik i Paulina Gjerašik su roditelji dvoje od troje ubijene dece, a njihova veza je navodno bila sporazumna.

Gjerasik i njegova druga ćerka su roditelji njihovog trećeg deteta. Ta njegova ćerka je zatrudnela nakon što ju je prisilio na seks. Tužioci sumnjaju da je on ubio treće od troje mrtvih novorođenčadi.

Kuća u Černikiju u kojoj su nađena tela beba

Nakon što mu je žena preminula pre 15-ak godina, Pjotr Gjerašik se preselio u Černiku u Poljskoj da brine o svojoj deci.

– Otac je ostao sam sa decom. Bilo ih je mnogo, 10 ili 12. Najstariji su se već odselili. Pjotr je ostavio dobar utisak. Dvorište je bilo neuredno, ali je postavio nove prozore. Nije bilo indicija da je konzumirao alkohol. Vodio je decu u šetnje i u šumu da beru pečurke. Bili su obični ljudi. Кo bi pomislio da su se ovakva zverstva dešavala u njihovom domu – rekao je jedan meštanin sela Černiki.

Jedna od prijateljica Pauline Gjerašik posumnjala je da je trudna jer je počela da nosi širu, veću odeću. Gjerašik je u jednom trenutku uzela tri nedelje odsustva sa posla, ali se na njega vratila posle nedelju dana.

– Svi smo mislili da je trudna. Mislim da je vezala kaiš oko struka. Napravila je improvizovani korset. Кada se vratila sa odmora, bilo je jasno da se nešto promenilo. Bila je mršavija, slabija i stalno umorna. Кada smo je pitali za dete, pravila se da ne zna ništa o tome – rekla je jedna radnica prodavnice u kojoj je radila Paulina Gjerašik.

Drugi meštanin Černika rekao je da su otac i ćerka “živeli kao par”.

– Oslovljavala ga je sa „Pjotre“. Držali su se za ruke. Pre nekoliko meseci, obrijao joj je glavu da je drugi momci ne bi gledali. On je za nju bio Bog – rekao je.

(Jutarnji list)