MAGAZIN

Otkriveno šta Aleksandra Prijović traži pred svaki koncert! Na njenoj listi zahteva nalazi se samo jedna stvar I TO BAŠ OVA (VIDEO)

  • 2 Decembra, 2023
  • 0

Mlada zvezda Aleksandra Prijović priznaje da je srećna zbog regionalnog uspeha i konceretne turneje koja se trenutno odvija u Zagrebu i to pet puta u areni. – Počeli

Otkriveno šta Aleksandra Prijović traži pred svaki koncert! Na njenoj listi zahteva nalazi se samo jedna stvar I TO BAŠ OVA (VIDEO)

Mlada zvezda Aleksandra Prijović priznaje da je srećna zbog regionalnog uspeha i konceretne turneje koja se trenutno odvija u Zagrebu i to pet puta u areni.

– Počeli su da se šale kada je plakanje u pitanju, to su lepe emocije. Kada ostvariš nešto o čemu si maštao i kada publika šalje takvu emociju, nemoguće je zaplakati, koliko god se trudim… Mislim da nikada neću biti svesna šta se dešava. Ovo je veliki uspeh. Veoma sam ponosna na moj tim – priča Prijovićeva i otkriva da uvek sa porodicom ide na koncerte.

– Bez porodice ne idem nigde. Jako mi je bitno da su pored mene. Na svakom koncertu su sa mnom. Uvek mi isto kažu, požele mi sreću i raduju se zbog svega što se dešava. Trudim se da im udovoljim na svaki mogući način, oni su se sigurno samo molili da sve prođe kako treba, ništa im drugo nije trebalo. Mene su roditelji i baka i deka tako naučili, da mi ništa ne treba. I mene kada pitaju, kada odem negde, šta ti treba, ja kažem samo voda – ističe Aleksandra za “Blic” i za kraj otkriva:

.

FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

.