VIJESTI

Ovo su nastradala trudnica (17) i njen suprug (19): Mladi supružnici poginuli u jezivoj nesreći, bili su zajedno OD DJETINJSTVA

  • 13 Decembra, 2023
  • 0

Bila je lijepa kao anđeo. Velika tuga, jedva je čekala da se porodi. Njih dvoje su zajedno od djetinjstva, jako su se voljeli. Eto, na kraju i nastradaše

Ovo su nastradala trudnica (17) i njen suprug (19): Mladi supružnici poginuli u jezivoj nesreći, bili su zajedno OD DJETINJSTVA

Bila je lijepa kao anđeo. Velika tuga, jedva je čekala da se porodi. Njih dvoje su zajedno od djetinjstva, jako su se voljeli. Eto, na kraju i nastradaše zajedno.

Ovim riječima za “Blic” neutješne komšije Andree R. (17), trudnice koja je zajedno sa suprugom S.S. (19) nastradala u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u selu Kobišnica u opštini Negotin.

Andrea je bila divna djevojka, radila je do skoro u kafiću. Njen suprug je iz hraniteljske porodice, imao je težak život. Voleo je ponekad da popije, pa se njena majka protivila njihovoj vezi. Oni su zajedno oko četiri godine, mnogo ga je voljela – objašnjava komšinica.

Prema njenim riječima, Andrea je jedva čekala da se porodi.

– Bila je jako srećna, radovali su se bebi. Žalosno je ovo što se dogodilo. Mi još uvijek ne možemo da dođemo sebi. Veliki je ovo šok za sve nas. Jučer su zajedno prolazili selom, a već danas ih nema. Dva mlada životi ugasila su se u trenu – priča naša sagovornica.

Kako dalje navodi, Andrea je preminula na putu do bolnice.

Čuli smo od komšija da je preminula na putu do bolnice. Tragedija, šta da vam kažem. Uništena im je cijela porodica – dodaje ona.

Ljekari pokušavali da spase bebu.

Podsjetimo, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u selu Kobišnica u opštini Negotin, nastradala je trudnica (17) i njen suprug S. S. (19).

Kako smo sinoć pisali, S. S. je upravljao vozilom.

– On je u toku noći podlegao povredama u bolnici – kaže izvor “Blica”.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, ljekari su se nastradalom mladiću satima borili za život, ali nažalost bezuspješno.

– Djevojka je bila u sedmom mjesecu trudnoće, ljekari su pokušavali da spase bebu, ali i pored svih napora nisu u tome uspjeli – kaže naš izvor.

Podsjetimo, nesreća se dogodila sinoć oko 21 čas. Trudnica (17) nastradala je na licu mjesta, a njen suprug S. S. (19) preminuo je u bolnici.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Blic.rs