MAGAZIN

U BRAKU JE S DVIJE PLASTIČNE LUTKE, A ZALJUBIO SE I U PEPELJARU

  • 15 Decembra, 2023
  • 0

Yuri Tolochko (38) strastveni je bodybuilder i glumac, no poznat je javnosti i po neobičnim izborima u ljubavi. Umjesto konvencionalnih veza, Yuri je stekao pažnju medija kada je

U BRAKU JE S DVIJE PLASTIČNE LUTKE, A ZALJUBIO SE I U PEPELJARU

Yuri Tolochko (38) strastveni je bodybuilder i glumac, no poznat je javnosti i po neobičnim izborima u ljubavi.

Umjesto konvencionalnih veza, Yuri je stekao pažnju medija kada je stupio u brak s atipičnom partnericom – plastičnom lutkom. Ipak, prije tri godine, Yuri se rastao od svoje prve ‘supruge’ Margo te je sada u sretnom braku sa svojim trenutačnim partnericama, Lunom i Lolo.

Otvoreno je priznao da ima različite seksualne sklonosti, opisujući se kao ‘objektofil’, osobu koja osjeća seksualnu privlačnost prema neživim stvarima.

Svoju lutku volim dodirivati i mirisati je, ali ne spavam s njom. Volim što je ova Azijatkinja, vrlo nježna i mirisna – rekao je na Instagramu.

Ranije ove godine, Yuri se posvađao sa svojom suprugom Lunom, ali sudeći prema fotografijama koje je objavio, čini se da su uspješno prevladali izazove u svome odnosu.

 

 

Na pitanje zašto ne gradi odnos s tradicionalnom ženom, odgovorio je kako je već bio u takvim vezama u prošlosti.

Dodao je kako nije homoseksualac, već panseksualac.

 

 

Njegovu seksualnu orijentaciju obilježava emocionalna, duhovna i seksualna privlačnost prema ljudima, nezavisno o njihovom spolu ili rodnom identitetu.

Iako mnogi pretpostavljaju da mu je neko slomio srce, što ga je navodilo da pronađe ‘utjehu’ u svojim lutkama, Yuri je objasnio da je razlog jednostavno taj što su one njegov fetiš.

U jednom podcastu je otkrio da je imao posebnu povezanost s pepeljarom te da dijeli fetiš prema hrani, što se može primijetiti iz čestih videa na kojima ga njegova supruga ‘hrani’.

Yuri je podijelio fotografiju na kojoj je s drugim muškarcem i istaknuo da je sretan što je u emotivnom odnosu sa svojim lutkama, jer im ne smeta ako ponekad održava romansu s drugima.

Prošle godine je učestvovao u takmičarskoj emisiji na slovačkom televizijskom kanalu, gdje je izveo senzualni ples sa svojom odabranicom.

I dok mnogi na društvenim mrežama sugerišu da bi trebao potražiti psihijatrijsku pomoć, Yuri se nimalo ne obazire na kritike te uživa u svom prilično neobičnom načinu života.

 

hayat.ba