MAGAZIN

“Zvoni Telefon A Ja Mislim Javi Se Sine, Samo Da Si Dobro”: Potresne Reči Oca Borisa (18) Kojeg Je Ubio Vozač Mercedesa

  • 12 Decembra, 2023
  • 0

– Dok je zvonio telefon u sebi govorim: “Javi se sine, samo mi reci da si dobro” – reči su skrhanog oca mladića Borisa Majorskog (18), koji je

“Zvoni Telefon A Ja Mislim Javi Se Sine, Samo Da Si Dobro”: Potresne Reči Oca Borisa (18) Kojeg Je Ubio Vozač Mercedesa

– Dok je zvonio telefon u sebi govorim: “Javi se sine, samo mi reci da si dobro” – reči su skrhanog oca mladića Borisa Majorskog (18), koji je poginuo pre 11 meseci na motoru zajedno sa svojom devojkom Dejanom Neralić (17).

Podsetimo, jeziva nesreća dogodila se 18. oktobra prošle godine kada su Boris i Dejana su motorom krenuli na izlet u jedno etno-selo kod Novog Sada, a do nesreće je došlo kada ih je pokosio Slobodan B. (84) iz Krčedina svojim “mercedesom”.

Mladi par počiva zajedno i to na staropazovačkom groblju.

Kako su svedočili svi poznanici, njihova ljubav je bila velika i nešto posebno.

– Bio je uobičajeni dan…Krenuo si, kao i svaki prethodni da se provozaš, da zadovoljiš svoju želju za zelenim dvotočkašem na koji si bio tako ponosan i nadasve srećan….Ovo je slika tvog zadnjeg odlaska, više se nisi vratio, nikad. Bio je 18. oktobar 2022. godine 16:45 časova, tada je sudbina krenula sve da promeni – napisao je Borisov otac na Instagramu.

“Milion reči, vapaja i suza te nije vratilo”

Nedavno je doneta presuda protiv vozača koji je izazvao nesreću. Nakon devet meseci, Osnovni sud u Staroj Pazovi je u julu doneo prvostepenu presudu protiv Slobodana B. (84).

Vozač “mercedesa” koji je izazvao nesreću, osuđen je na tri godine zatvora!

– Prestali su pozivi, poruke, telefon je tvoj zanemeo. Zvao sam te više puta to prokleto veče, dok još nisam znao da si nas zauvek napustio... I odgovora nije bilo, dok je zvonio telefon u sebi govorim javi se sine samo mi reci da si dobro…. Ostala mi je samo tišina sa one strane linije…Nedugo zatim saznajem da smo te izgubili zauvek….Milion reči i vapaja tebi te nije vratilo….Znam, jer sam pokušao… Ni milion suza te nije vratilo i to znam jer sam ih isplakao – napisao je otac poginulog tinejdžera.

“Čuvaj se sine moj”

Vozač Slobodan B. je nakon nesreće bio u pritvoru mesec dana, nakon čega se brani sa slobode. On ima inostranu vozačku dozvolu, jer je pola života proveo u Nemačkoj.

– Prošla je nedelja, prošao je mesec i godina će uskoro, ali taj dan nikad neće…. Samo da mogu vreme da vratim, da mogu svoj život da menjam za tvoj, bio bih najsrećniji i tiho bih ti šapnuo: “Čuvaj se sine moj” – bolne su reči oca Borisa (18), koji je poginuo 18. oktobra prošle godine.