NA POROĐAJU SAM SAZNAO DA ME ŽENA VARA: Čim sam video JEDNU STVAR, sve mi je bilo jasno, šok je tek usledio kad mi je SVE PRIZNALA

GLOBUS

Mark i njegova supruga Ana čekali su svoje četvrto dete. Mark je bio posebno uzbuđen jer je nakon tri ćerke trebalo da dobije sina, ali ono što se dogodilo nije se ni najmanje nadao.

Nestrpljivo je pratio trudove svoje supruge i jedva dočekao trenutak da vidi dete, a onda je usledio šok.

– Čim se dete rodilo, bilo je vrlo jasno da ja nisam otac. Dete je bilo crno – napisao je Mark na Redditu.

trudnoća
FOTO: PROFIMEDIA

– Bio sam apsolutno šokiran. Ne samo da sam otkrio da dete koje toliko očekujem nije moje nego sam otkrio i da me supruga vara – dodao je. Nikad pre toga nije ni pomislio da bi mu to moglo da se dogodi, jer je njihov brak dobro funkcionisao.

Kako kaže, bili su neverovatno bliski, smatrali su se najboljim prijateljima koji dele slične vrednosti, interesovanja i hobije.

Kad je Ana početkom ove godine neočekivano zatrudnela, Mark ni na sekund nije posumnjao da se događa nešto čudno.

porođaj
FOTO: SHUTTERSTOCK, ILUSTRACIJA

– Kad smo otkrili da ćemo imati još jedno dete, to nam je bilo iznenađenje jer je moja supruga odlučila da ima samo troje dece iako sam ja oduvek želeo više. Zbog toga smo jako pazili, ali ja sam bio oduševljen kada sam čuo ovu vest – objasnio je Mark.

Na kraju je Mark bio potpuno slomljen kada je otkrio ne samo da nije biološki otac, već da ga i toliko voljena supruga prevarila.

Ana je upoznala muškarca u jednom klubu gde su se napili i imali nezaštićen odnos. Razmenili su telefonske brojeve, kako bi se ponovo videli, ali onda je Ana otkrila da je trudna i muškarac je blokirao njen broj.

– Pokušala je da me smiri i rekla mi da joj on ništa ne znači, da je pogrešila i da želi da zajedno odgajamo našeg sina. Ali, nisam mogao da ostanem više s njom – ispričao je prevareni Mark.

(Kurir.rs/ The Sun/ L. S)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *