TRI SATA JE PROŠLO NAKON ŠTO SU SAHRANILI SVOJE DIJETE, A ONDA… Jedan čovjek je začuo krike iz zemlje i spasio ga! Još uvijek je u ŠOKU od ovoga (FOTO)

MAGAZIN

Stanovnici Šajahanpura na sjeveru Indije čuli su tokom večeri krike djeteta.

U tom trenutku temperatura je već bila pala na tri stepena. Brzo su je otkopali i odveli u bolnicu u kojoj je njeno stanje stabilizovano.

U hladnoj zemlji je provela otprilike tri sata. Darmendra Kumar je igrom slučaja prvi čuo bebin krik.

– Prolazio sam blizu ribnjaka oko pola sedam uveče kad sam čuo bebu kako plače. Njeni krici su me doveli do mjesta gdje je bila zakopana. Brzo sam iskopao zemlju i našao je živu – kaže Kumar.

Dijete je odveo u obližnju državnu bolnicu i obavestio policiju.

snimka-zaslona-2023-07-23-161826

– To je tako okrutno delo. Ne mogu da vjerujem da neko može da ostavi bebu na ovako hladnom vremenu – dodaje Kumar.

Policijska istraga je otkrila da su otac (30) i majka (28) sahranili svoje trećerođeno dijete zajedno sa dva rođaka i to po nalogu lokalnog šamana koji je tvrdio da je beba zaposednuta zlim duhovima. Policija je saopštila da su pored oca uhapšeni tetka i teča i šaman dok se majka nalazi u bekstvu.

– Bebu je sahranila tetka nakon što su je roditelji djeteta zamolili da to učini. Na ovaj korak su se odlučili na nagovor tantrika koji je tvrdio da je djevojčica opsednuta i da njeno prisustvo u kući može da im svima uništi život – saopštila je policija.

Tantrik je praktikant tantre koja je još jedna grana hinduističkih i budističkih sistema verovanja. Tantra je širok pojam koji obuhvata mnoge teorije i tekstove o metodama i praksi vere.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *