Suad nastradao u strašnoj nesreći na otpadu, svi u šoku (FOTO)

VIJESTI

Suad Tahirović, cijenjeni majstor i otac dvoje djece, poginuo je u nesreći koja se dogodila na lokalnom otpadu u Prijepolju.

Prema nezvaničnom izvoru portala Sandžak danas, nesreća se dogodila na otpadu kada je Tahirović radeći na krovu, izgubio ravnotežu i pao, pri čemu je doživio fatalne povrede glave.

Suad Tahirović bio je poznat u Prijepolju ne samo kao sposoban majstor koji se specijalizovao za ugradnju fasada i izolacija, već i kao osoba velikog srca i poštovanja u zajednici. Njegova iznenadna smrt ostavila je dubok trag na sugrađane koji su ga poznavali i cijenili.

Nakon nesreće, Tahirović je hitno prebačen u bolnicu u Beogradu gdje je operisan, ali nažalost, nije preživio. Vijest o njegovoj smrti brzo se proširila gradom, ostavljajući mnoge u neverici s tugom u srcu.

Tahirović iza sebe je ostavio suprugu Amru i dvoje maloljetne djece.

Njegova porodica, prijatelji i sugrađani opraštaju se od njega kroz suze i sjećanja na njegovu dobrotu i predanost zajednici.

Grad Prijepolje suočava se s gubitkom jednog od svojih najcenjenijih građana, a zajednica se okuplja kako bi pružila podršku Tahirovićima u teškim trenucima.

Kako kažu njegovi sugrađani, Suad će ostati upamćen kao čovjek velikog duha i posvećenosti svojoj porodici i poslu.

Kako kažu njegovi sugrađani, Suad će ostati upamćen kao čovjek velikog duha i posvećenosti svojoj porodici i poslu.

Mnogi sugrađani se opraštaju od Suada na društvenim mrežama.

Kurir.rs/Sandžak danas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *