Majka troje dece stradala na putu do posla: Žurila da ne zakasni, sletela s puta, pa ispala kroz šoferšajbnu

VIJESTI

Sanja P. K. (40) iz Zmajeva, majka troje dece, poginula je u ponedeljak u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Kisač-Stepanovićevo kada je vozeći “zastavu koral in” sletela s puta, a vozilo se potom prevrnulo, prenosi Kurir.

Jeziva nesreća, dogodila se drugog dana Božića, 8. januara, oko osam sati ujutru kada je nesrećna žena krenula na posao u Novi Sad.

– Sumnja se da je do nesreće došlo usled neprilagođene brzine i loših vremenskih uslova.Tokom cele noći je padao sneg i kolovoz je i pored čišćenja putara bio klizav i poledio je. Sanja je bila sama u vozilu i uputila se tog jutra na posao – kažu meštani Zmajeva.

Žena poginula kod Kisača

Foto: Privatna arhiva

Priča se da je kasnila na posao i da je zato vozila malo brže, žurila je da stigne što pre. Deonica na kojoj se dogodila saobraćajka je ravna kao pista, i obično svi vozači iz okolnih mesta voze malo brže jer misle da poznaju put – pričaju meštani.

Kako dalje objašnjavaju žitelji Zmajeva, nastradala žena, kako su čuli, u trenutku sletanja s puta nije bila vezana sigurnosnim pojasom.

– Sanja je u žurbi zaboravila da veže pojas. Kada su joj kola proklizala, pokušala je da uhvati pravac, ali nije uspela i sletela je s puta. Tokom prevrtanja vozila ona je izletetela kroz šoferšajbnu celim telom, tako da je nađena van vozila – navode oni i dodaju:

– Delovi auta su bili svuda pored puta. Nije imala u šta da se zakuca, ali je sa strane nagib zemlje, pa je verovatno udarila u to i usled udara je izletela.

Nesrećna majka troje dece je na mestu preminula.

– Slučajni prolaznicu su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć, ali nažalost lekari su samo mogli da konstatuju smrt mlade žene. Telo je prevezeno na obdukciju koja će utvrditi koje povrede su dovele do smrti – navodi izvor.

Sanja je tog 8. januara bila treća osoba koja je nastradala u saobraćajnim nesrećama širom Srbije, dok je njih nekoliko povređeno u sedam saobraćajnih nesreća.

Žena poginula kod Kisača

Foto: Privatna arhiva

– Jako smo se potresli zbog ovoga što se dogodilo.Dečica su u trenu ostala bez majke. Niko ovo nije mogao ni da zamisli, zaista nam je svima teško, ali najteže je njenoj porodici. Prerano nas je napustila, zavijeni smo u crno – zaključuju komšije.

Komšije Sanje Pilipović Kresoje kažu da su je videli samo dan pre nesreće, i to kako je sa porodicom slavila Božić.

– Ona je bila jedna divna žena, požrtvovana majka i supruga koja je i pored svih porodičnih obaveza radila u Novom Sadu u jednoj firmi. Videli smo je kako na Badnji dan kako uživa sa dečicom napolju, svi su bili veseli, a sada cela porodica ne može da poveruje da je više nema – kažu oni i dodaju:

– Jadan njen muž, ostao je sam sa dečicom… Juče su primali saučešća, a danas je sahranjuju. Mnogo ljudi je bilo da njenom suprugu pruži utehu.

(Telegraf.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *