Najveća tuga: Sin naše poznate pjevačice se zakucao u drvo i umro u bolnici! Majka boluje jer se nije oprostila od njega! (FOTO)

MAGAZIN

Vijest o iznenadnoj smrti sina poznate folk pjevačice Suzi Anđeković, Robertine je potreslo sve ali i šokiralo. Region ne moze da vjeruje da se ovo desilo i da je na ovaj način ostala bez sina. Najviše su iznenađeni ljudi u Sjevernoj Makedoniji bili gdje je ona jako često nastupala i niko nije mogao da vjeruje da se ovo desilo.

Sada je pjevačica objavila sliku i to sa svojim pokojnim sinom i kao opis je napisala ” Zašto dragi sine, zašto? ” Te je sve oba objava rasplakala.

Dečko Robrtin Ilievski je imao samo 24 godine tada te je pred njim zaista cijeli zivot bio i mogao je da se bori i da ima zivot o kojem se moze mastati. Rodom je iz Sjeverne Makedonije i zivot je izgubio tako što se vozilom zabio u drvo u ulici VlASTONTICU I nažalost zivot izgubio u Kliničkom centru. Ljekari su naravno uradili sve što je bilo u njihovoj moci ali nažalost nisu ga mogli spasiti.

On je u klinički centar brzo dovezen intubiran ali njegovi vitalni parametri su bili jedva vidljivi jer je zaista imao velike ozljede mozga i nazalost nije prezivio.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *