PLASTIČNI HIRURG OTKRIO ŠTA SU SVE OPERISALE NAŠE PEVAČICE! Slikale se bez šminke i odale se: Ona je potpuno PROMENILA LIČNI OPIS

MAGAZIN

Ove osobe su u javnosti prepoznate po svom besprekornom izgledu, ali da li je njihova stvarnost savršena kao bajka?

Nekoliko srpskih pevačica oglasilo se na društvenim mrežama kako bi otkrilo svoj prirodan izgled bez pomoći šminke. Vrijedi napomenuti da postoji određeni nivo skepticizma u pogledu potencijalne upotrebe filtera na ovim fotografijama prije nego što su bile podijeljene.

Ivan Gajić je u emisiji Puls Srbije na Kurir TV ugostio Mariju Vitez, dizajnera i stilistu, kao i dr Nemanju Petrovića, stručnjaka za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju. Doktor je pristupio procjeni njihovog fizičkog izgleda.

Milica Todorović

Milica ima prirodno lep ten, iako su posledice starenja neizbežne. Vrijedi napomenuti da njen mladalački izgled naglašava ten, što je značajan faktor. Zapravo, često govorim svojim pacijentima da izgledaju mlađe bez šminke jer se čini da šminka naglašava znakove starenja, posebno kada neko ima čist i minimalistički pristup svojoj rutini ljepote. Iako sumnjam da je Milica možda bila podvrgnuta manjim kozmetičkim zahvatima kao što su korekcija nosa i usana, a možda i povećanje jagodica, ovo je za sada čisto spekulativno. Međutim, neosporno je da bez šminke ona predstavlja zaista divan prizor.

Viki Miljković

Kako ulazimo u tridesete, naša koža prirodno ima tendenciju da potamni, što potiče korištenje šminke za postizanje svjetlijeg tena. Ovo daje prefinjen i sofisticiran izgled, poboljšavajući našu ukupnu eleganciju. Međutim, važno je napomenuti i prisustvo nazolabijalnih nabora, koji su svojstvene osobine lica koje nas prate godinama. Nije uvijek moguće potpuno eliminirati ove karakteristike koje izazivaju sjene, jer bi to iz temelja promijenilo naš izgled.

Indira Radić

Njeno otkriće je imalo mali uticaj na mene. Naše interakcije su bile minimalne, čak i lično. Imam osjećaj da je umiješana u nešto, ali to nije otvoreno. Njeno držanje se čini potpuno autentičnim, ali ipak postoji prizvuk tajnovitosti, što je u skladu s mojom prethodnom izjavom. Ona odiše kombinacijom samopouzdanja i umora, a istovremeno zrači i osjećajem vitalnosti.

Seka Aleksić

Seka je uložila dosta napora u samousavršavanje, a meni je još više zapanjujuća nego kada je prvi put stekla afirmaciju pjesmom “Crno i zlato”. Njena ljepota je poboljšana, posebno u crtama lica. Na njenom licu je izražen trouglasti oblik prema gore, koji odiše mladalačkim šarmom. Čini mi se da je možda podvrgnuta poboljšanju svojih jagodica, usana, a možda i brade, iako vjerujem da su njena prirodna brada i nos ostali nepromijenjeni.

Rada Manojlović

Kada se sagleda šira slika, postaje evidentno da je rad ostao relativno nepromijenjen. Njen fizički izgled, posebno figura, je očuvan. Međutim, ona se odlučila za promjenu usana, dok sam ja lično prošao manju korekciju nosa, što je rezultiralo nekim otokom. Najznačajnija transformacija, iako nije odmah vidljiva, leži u Radinim zubima, što mi je posebno privlačno.

Anabela Atijas

Posjeduje bitne kvalitete koje pacijenti traže – istaknute jagodične kosti i definisanu liniju vilice. Njene usne, iako suptilno pojačane, izgledaju potpuno prirodno. Možda neko izvan ove industrije ne bi ni primijetio suptilne promjene. Međutim, svaki aspekt njenog izgleda utjelovljuje težnje određenih pojedinaca koji žele promijeniti crte lica.

Ceca Ražnatović

Ceca je, za razliku od prethodnih javnih ličnosti koje ste prikazivali, tokom godina pretrpela značajne transformacije u svom izgledu. Nedavno sam naišao na njen video iz 90-ih, a izgledala je potpuno drugačije. Lice joj je izgledalo nešto izduženije, što ukazuje na moguće modifikacije njene vilice. Međutim, ove izmjene su izvršene na način koji je zadržao ukupni sklad s njenim crtama lica. Evidentno je da je ovim promjenama pristupila s fokusom na balans, osiguravajući da prilagodbe srednje trećine lica budu dopunjene modifikacijama i donje trećine. Kao rezultat toga, njen transformirani izgled ostaje skladan, uprkos potpunom prepravljanju oblika i crta lica iz 90-ih i 2000-ih.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *