Srpsku Babu Vangu salijeću sa svih strana! Izliječi ljude za 5 minute a kilometarske kolone ispred njene kuće! OVO je predvidjela (ŠOK) (FOTO)

MAGAZIN

Marina, stanovnica u neposrednoj blizini granice Srbije i Rumunije, nedavno je očarala ljude svojim izuzetnim spektrom moći.

Zbog ovih okolnosti, dobila je nadimak Baba Vanga kao rezultat svojih izuzetnih sposobnosti, koje su joj omogućile da snagom svoje urođene bioenergije uspješno izliječi brojne pojedince.

 

Mijalica, selo u kojem živi, ​​steklo je široko priznanje u regionu isključivo zbog svog prisustva. Ogroman prostor kolona proteže se kilometrima, vode direktno do njenog prebivališta, dok bezbrojni pojedinci hrle k njoj tražeći rješenja za svoje probleme, oslanjajući se na njenu sposobnost da pruži pomoć i vodstvo.

Marinino uvjerenje da svoje usluge treba slobodno dijeliti s onima kojima je potrebna, jer to smatra božanskim darom, svjedoči o njenom karakteru i saosjećanju za one koji se suočavaju s poteškoćama.

Prisutni svjedoci svjedočili su o izvanrednim događajima koji su se odvijali pred njima – čudesnom izlječenju bolesti i oživljavanju pojedinaca u teškim uslovima, a sve zahvaljujući njenoj intervenciji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *