Bogati pjevač je otac Mace Diskrecije: Starletina majka otkrila istinu o njenom porijeklu

MAGAZIN

Starleta i bivša rijaliti učesnica Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, nikada nije upoznala svog oca, a kako tvrdi njena majka u pitanju je poznati i bogati pevač.

Maca Diskrecija je u javnosti u više navrata isticala da nema kontakt sa ocem, a njena majka otkriva da joj ćerka zna ko joj je tata.

– Nikad ja od nje nisam krila ko je njen otac. Ona je bila punoletna. Ja nisam tražila da on nju prizna, on je bio oženjen, ja nisam htela ničiji brak da rasturim. Ja tad nisam imala nekog iskustva da se zaštitim, rodila sam je u 20. godini, ja sam ’71. godište. On je tad imao ćerku od četiri godine. On je meni dao pare za čišćenje, ali ja nisam htela da se očistim. Nije on sam kriv, i ja sam kriva što se nisam raspitala – kazala je njena majka Enesa Nurkić.

Ona je plod neuzvraćene ljubavi i ja sam rekla: “Preuzeću odgovornost sama, pa makar i na putu spavala” i stvarno mi nisu dali da je dovedem kući. Tek nekoliko dana kasnije primili su me očuh i majka. I radila sam sve živo da ima sve što poželi – dodala je Enesa.

Maca Diskrecija

– Ona je pričala da ne zna ko joj je otac i da ga traži, a sve zna! Ona i kad je napunila dovoljno godina, ja sam joj rekla da ode da ga upozna. Njen otac je bio pevač, bio je bogat i nju je on zanimao zbog toga što ima. Ali nije otišla da ga upozna, iako je mogla – zaključila je za “Glamur”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *