MAGAZIN

Cijela estrada bez riječi: Lepa Brena se odrekla sina! “Ne želim više da te vidim, nisam ti više majka! ZAUVIJEK napustio porodični dom (FOTO)

  • 14 Januara, 2024
  • 0

U okvirima ove kompozicije ući ćemo u sferu zabave u Srbiji i teme koje izazivaju radoznalost medija. Opšte je poznato da je najstariji sin Lepe Brene 2017. godine

Cijela estrada bez riječi: Lepa Brena se odrekla sina! “Ne želim više da te vidim, nisam ti više majka! ZAUVIJEK napustio porodični dom (FOTO)

U okvirima ove kompozicije ući ćemo u sferu zabave u Srbiji i teme koje izazivaju radoznalost medija. Opšte je poznato da je najstariji sin Lepe Brene 2017. godine doneo odluku da krene na muzičko putovanje slavnim stopama svoje majke. Publika je toplo prihvatila njegove pesme, koje su pobrale oduševljene kritike, što ga je potaknulo na obećavajuću karijeru sličnoj majčinoj. Međutim, 2020. godine, nakon koncerta, Stefan se naglo povukao sa bine, ostavljajući javnost zbunjenom razlozima njegovog iznenadnog odlaska. Do danas, misterija je ostala nerazjašnjena.

Te godine je svoje namjere jasno iznio kroz pravno zastupanje, izražavajući želju da se distancira od javne sfere i nakon toga napušta rezidenciju Živojinović kako bi se upustio u samotnjački život. Tokom ove tranzicije, Brena je pružala nepokolebljivu podršku njegovim odlukama.

Došao je trenutak kada je igrao tenis i izrazio želju da prestane svirati, umjesto toga žudeći za klavirom koji bi mu omogućio serenadu svoje duše. Ispunili smo mu želju i po završetku studija vratio se kući da se prepusti sviranju. Uložio je ogromnu količinu truda u samousavršavanje, pokazujući nepokolebljivu posvećenost i izuzetan nivo talenta, a oboje su vitalne kvalitete.