MAGAZIN

Dara BUBAMARA na udaru kritika na društvenim mrežama! “TI SI ISTA MILJANA KULIĆ” Sve joj ISPALO, I NA IZVOLITE

  • 16 Januara, 2024
  • 0

Situacija u današnjem digitalnom dobu kada se otvori Instagram profil jasno je da se vidi raznovrstan sadržaj pogotov kada se to radi o ženama. Naime kako bi dobili

Dara BUBAMARA na udaru kritika na društvenim mrežama! “TI SI ISTA MILJANA KULIĆ” Sve joj ISPALO, I NA IZVOLITE

Situacija u današnjem digitalnom dobu kada se otvori Instagram profil jasno je da se vidi raznovrstan sadržaj pogotov kada se to radi o ženama. Naime kako bi dobili veliki broj pratilaca ali samim tim i zaradili mnogo odlucuju da pruze svima koji ih prate i vise od ocekivanog.

Tu se najviše zene sa estrade istuču pogotov kada pruze neki sadržaj koji ne priliči im pogotov jer su to majke. Jedna od njih jeste i sama Dara Bubamara koja je majka maloljetnod dječaka a koja ne libi se nikada da pokaze svoje atribute. Dobro je poznato da ona ima mnogo dobre obline i tako pokazuje a upravo na njenim drustvenim mrežama ima mnogo muškaraca pratitelja.

Ona je poznata “NOVOSADSKA ZVRKA” koja objavljuje stalno provokativne slike na Instagrama  nedavno je objavila i ovo koje je bilo previše. Mnogi su pisali komentare da je ona kao Miljana Kulić, pogotov jer se miljana u to vrijeme potvrgla operaciji zeludcu. Veliki broj optužbi je isao na racun Dare da koristi previše fotošop a poznata Bubamara je rekla:

“Mediji mnogo govore da ja uredujem slike. Sto se mene tice ja kazem da ja to pomalo doradim. TO je normalno to rade sve i ne vidim problem u tome. Zašto bi nekome smetalo ono sto se meni svidja. Nije mi jasno kako se neki video moze srediti i fotosopirati. Zasto govore da je to radim kada naravno nije istina.