LIFESTYLE

“MOJ GINEKOLOG JE MOJ TATA, A KADA JE VIDEO OVO ODMAH JE ZNAO DA ME DEČKO VARA”: Ispovest ŽENE koja je šokirala SVET

  • 13 Januara, 2024
  • 0

Izabel Salas je preko noći stekla viralnu slavu kada je podijelila TikTok video pod naslovom “Kada tvoj tata, koji je slučajno ginekolog, otkrije nevjeru tvog dečka. Veza između

“MOJ GINEKOLOG JE MOJ TATA, A KADA JE VIDEO OVO ODMAH JE ZNAO DA ME DEČKO VARA”: Ispovest ŽENE koja je šokirala SVET

Izabel Salas je preko noći stekla viralnu slavu kada je podijelila TikTok video pod naslovom “Kada tvoj tata, koji je slučajno ginekolog, otkrije nevjeru tvog dečka.

Veza između oca i ćerke treba da bude jedinstvena i negovana, međutim, brojni korisnici TikToka veruju da ne bi trebalo da prelazi određene granice.

TikTok video je podijelila žena po imenu Isabela Salas, u kojem ona nastavlja da izražava sljedeću izjavu.

U prilično nezgodnoj situaciji, tokom godišnjeg pregleda kod vašeg ginekologa koji je i vaš otac, otkriva se da vam je dečko bio nevjeran.

Brzo širenje ovog videa internetom bilo je zapanjujuće, ostavljajući mnoge u nevjerici u njegovu viralnost bez presedana.

Veliki broj osoba je izrazio zabrinutost, navodeći da je neprikladno, pa čak i zabrinjavajuće da im otac služi kao ginekolog.

 

Tokom pregleda, otac Izabel Salas je iznela neočekivano zapažanje koje mu je privuklo pažnju.

Video prikazuje uvid u kancelarijsko okruženje, uključujući ekran koji prikazuje rezultate inspekcije. Nakon toga, žena nastavlja da snima svog oca kako sjedi za svojim stolom, marljivo unoseći informacije sa konsultacija u svoju bazu podataka.

U roku od nekoliko sati, video se poput požara proširio TikTokom, izazvavši niz mišljenja njegovih korisnika. Međutim, upravo je otkriće kako je tata otkrio nevernost Izabellinog dečka ono što je zaista privuklo pažnju publike.

Otkriveno je da je Isabel shvatila da ima ponavljajuće infekcije čak i nakon što je bila podvrgnuta liječenju.

Bilo je onih koji su iskoristili priliku da daju bezbrižne primjedbe, u šali nazivajući to “pravi ‘pap-nicolau’… vjerujte da ste dobro!