MAGAZIN

Najbogatiji pjevač sa naše estrade: Ispred Cece mnogo mjesta, ima preko 30 kuća i stanova vrijednosti nekoliko miliona eura (FOTO)

  • 14 Januara, 2024
  • 0

Opšte je poznato koji pjevači u našoj industriji spadaju među najbolje zarađivače, a mnogi od njih su osigurali mjesto u prvih 10. Njihovi značajni prihodi proizlaze iz prodaje

Najbogatiji pjevač sa naše estrade: Ispred Cece mnogo mjesta, ima preko 30 kuća i stanova vrijednosti nekoliko miliona eura (FOTO)

Opšte je poznato koji pjevači u našoj industriji spadaju među najbolje zarađivače, a mnogi od njih su osigurali mjesto u prvih 10. Njihovi značajni prihodi proizlaze iz prodaje muzike i brojnih koncerata koje izvode širom svijeta. Bez sumnje, ovi pjevači su tokom svoje karijere stekli značajno bogatstvo.

Na osnovu trenutnih zapažanja, čini se da značajan dio pjevača odlučuje svoju zaradu uložiti u nekretnine, dok se drugi odlučuju da svoja sredstva zadrže u inostranstvu zbog zabrinutosti zbog visokih poreza u svojim zemljama. Jedinstvenim potezom Ceca i Saša Kovačević odlučili su da svoj novac ulože u osnivanje privatnog studija koji će zadovoljiti ne samo njihove potrebe već i potrebe njihovih kolega muzičara. Iako su mnogi tvrdili da je Ceca najbogatija osoba u emisiji, detaljnije ispitivanje otkriva da je Saša zapravo daleko bogatiji od nje.

Goran Bregović, poznat po svom angažmanu u formiranju Bijelog dugmeta, stekao je reputaciju istaknute ličnosti. Naše istraživanje pokazuje da posjeduje impresivan portfolio koji se sastoji od više od 30 nekretnina, uključujući luksuzne stanove i vile, od kojih je svaka procijenjena na nekoliko miliona eura.