VIJESTI

Nezapamćena tragedija: Muž i žena saznali da im je dijete bolesno. On uzeo pištolj i pobio ih, pa presudio sebi

  • 27 Januara, 2024
  • 0

Sinoć oko jedan sat nakon ponoći, M. D. (51) iz Podgorice je upotrebom vatrenog oružja lišio života svoju suprugu V. D. (49) i maloletnog sina starog 12 godina,

Nezapamćena tragedija: Muž i žena saznali da im je dijete bolesno. On uzeo pištolj i pobio ih, pa presudio sebi

Sinoć oko jedan sat nakon ponoći, M. D. (51) iz Podgorice je upotrebom vatrenog oružja lišio života svoju suprugu V. D. (49) i maloletnog sina starog 12 godina, a potom izvršio samoubistvo.

Kako navode crnogorski mediji, M. D. je bi penzionisani službenik Uprave policije.

– Na licu mesta uviđaj je izvršen od strane državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uz sudelovanje veštaka balističke struke i službenika Odeljenja bezbednosti Podgorica. M. D. je bio penzionisani službenik Uprave policije, dok je V. D. bila prosvetni radnik – saopšteno je iz Uprave policije.

Prema za sada raspoloživim informcijama, pištolj koji je korišćen kao sredstvo izvršenja ovog dela je bio u privatnom posedu. Na licu mesta su pronađena još dva komada vatrenog oružja za koja će pripadnici policije utvrditi da li su bila u legalnom posedu.

– Prema podacima sa kojima za sada Uprava policije raspolaže sumnja se da je motiv izvršenja ovog dela akumulirano stanje uzrokovano zdravstvenim stanjem člana porodice, dečaka koji je lišen života – zaključuje se u saopštenju Uprave policije.