MAGAZIN

Od male seljančice do estradne zvezde: Pogledajte staru fotografiju Prijovićeve- “Roze brus i utičnica iza nje” OVO je daleko od luksuza (FOTO)

  • 2 Januara, 2024
  • 0

Aleksandra Prijović, vrlo cijenjena poznata ličnost na ovim prostorima, nedavno je započela seriju nastupa uživo u zagrebačkoj Areni. Na veliko zaprepaštenje, prva dva koncerta su odmah rasprodata, što

Od male seljančice do estradne zvezde: Pogledajte staru fotografiju Prijovićeve- “Roze brus i utičnica iza nje” OVO je daleko od luksuza (FOTO)

Aleksandra Prijović, vrlo cijenjena poznata ličnost na ovim prostorima, nedavno je započela seriju nastupa uživo u zagrebačkoj Areni. Na veliko zaprepaštenje, prva dva koncerta su odmah rasprodata, što je navelo Prijovićevu da izrazi svoju duboku zahvalnost svojim nepokolebljivim fanovima koji su dosledno stajali uz nju. Pokazujući dostignuća bez presedana, nastavila je da ispuni tri dodatne arene, ostavljajući bezbrojne pojedince u stanju neverice. Prijovićeva nepokolebljiva posvećenost je očigledna jer nastavlja da rasplamsava osećanja oduševljenja i iščekivanja među svojim odanim sledbenicima.

Obavezno obilježite 3. decembar u svom kalendaru jer vas čeka zapanjujuće iskustvo na najneobičnijem koncertu u godini. Grad Zagreb će vrvjeti od iščekivanja, a obećavam vam da će vam ovaj događaj ostaviti trajan utisak u sjećanju. Iako još ne mogu otkriti njihova imena, pripremio sam za vas neke nevjerovatne goste iznenađenja. Njihovi identiteti će se čuvati u tajnosti, što će dodatno pojačati uzbuđenje i neizvjesnost oko ovog spektakla, a sve zahvaljujući Prijoviću koji je zaista nadmašio sebe.

Dobijanje značajne količine kritika donelo je radost pevačici Aleksandri. Ova kritika djeluje kao potvrda da se ona kreće u pravom smjeru. Izdvajajući se od drugih, ostvarila je izuzetan uspeh rasprodajom Beogradske arene tri dana zaredom, učvrstivši svoj neosporni talenat i trijumf umetnika u usponu. Nakon njenog postignuća, i njeni kritičari i pristalice preuzeli su na sebe da otkriju stare fotografije i distribuiraju ih na različitim platformama društvenih medija.

U nastojanju da istakne svoje skromno porijeklo kao djevojčice iz ruralne sredine, prikazana je u ružičastoj bluzi koja nije baš pristajala ostatku njene garderobe. Štaviše, njeni kritičari su izrazili prezir prema kući u kojoj je živela. S druge strane, njene pristalice vide njeno poreklo kao beznačajno i slave njen izuzetan put od malog sela do toga da postane poznata ličnost. Čak su ubrizgali malo bezdušnosti u svoje objave na društvenim mrežama, a jedan pojedinac je zaigrano sugerirao da su svi ličili na Priyu tokom svojih ranijih dana.