MAGAZIN

“Ovih dana ću da oživim Džeja” Željko Mitrović saopštio plan: “Moći ćete sa ‘skoro živim’ da razgovarate 24/7”

  • 17 Januara, 2024
  • 0

Vlasnik TV Pink, Željko Mitrović, u objavi na Instagramu saopštio je da će pomoću savremene tehnologije pokušati da “oživi” neke ljude, među kojima je i legendarni pevač Džej

“Ovih dana ću da oživim Džeja” Željko Mitrović saopštio plan: “Moći ćete sa ‘skoro živim’ da razgovarate 24/7”

Vlasnik TV Pink, Željko Mitrović, u objavi na Instagramu saopštio je da će pomoću savremene tehnologije pokušati da “oživi” neke ljude, među kojima je i legendarni pevač Džej Ramadanovski.

Željko planira da napravi Džejev avatar, sa svim pevačevim karakteristikama, kako bi ljudi mogli da razgovaraju sa njim kao da je živ.

Ovih dana ću da oživim neke od mojih pokojnih prijatelja! Ako stignem da dovršim i modul za mašinsko učenje njihovog ponašanja iz njihovih biografskih posebnosti, verujem da ćete sa “skoro živim” AI avatarima moći da razgovarate 24/7. Džej je svakako jedan od njih – napisao je Mitrović.

Čelni čovek Pinka je legendarnom pevaču posvetio i objavu na profilu.

U snimku su najlegendarnije izjave pokojnog Džeja Ramadanovskog, što možete pogledati ispod.

 

Podsetimo, pevač narodne muzike, Džej Ramadanovski, preminuo je 6. decembra 2020. godine u svom stanu, u 57. godini života.

Džej je operisao srčane zaliske u Beču, tri godine pre smrti, i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

(Telegraf.rs)