MAGAZIN

POGLEDAJTE CENOVNIK PRIJINIH BEZOBRAZNO SKUPIH AUTFITA: Za vunenu haljinu dala 12.523 €, minđuše skoro 1.000 €, šminkom ŠOKIRALA

  • 14 Januara, 2024
  • 0

Tokom turneje „Od istoka do zapada“, Aleksandra Prijović je svojim izuzetnim odabirom garderobe osvojila i publiku i modne entuzijaste. Dok se Prija uglavnom ukrašavala dizajnom iz “Alexander McQueena”,

POGLEDAJTE CENOVNIK PRIJINIH BEZOBRAZNO SKUPIH AUTFITA: Za vunenu haljinu dala 12.523 €, minđuše skoro 1.000 €, šminkom ŠOKIRALA

Tokom turneje „Od istoka do zapada“, Aleksandra Prijović je svojim izuzetnim odabirom garderobe osvojila i publiku i modne entuzijaste.

Dok se Prija uglavnom ukrašavala dizajnom iz “Alexander McQueena”, tokom brojnih koncerata je prikazala kompletan “Versace” ansambl.

Tokom jednog od koncerata obukla je vunenu haljinu ukrašenu kristalima renomirane modne kuće “Alexander McQueen”, koju je nabavila po ceni od 12.523 evra. Pored toga, ovaj izuzetni ansambl uparila je sa čizmama takođe ukrašenim kristalima istog cenjenog brenda, koje su je koštale 8.750 evra.

 

Versace roze odelo, po ceni od neverovatnih 2.750 evra, plijenilo je pažnju svih. Priya je, posebno, potrošila jaknu za 1.990 evra i pantalone za 750 evra. Kako bi upotpunila svoj izgled, dodala je široku choker ogrlicu ukrašenu rhinestones.

 

Tokom završnog koncerta “Od istoka do zapada” održanog u zagrebačkoj areni, Prijovićeva se okitila parom asimetričnih minđuša u vrijednosti od 959 eura.

 

Tokom boravka u Zagrebu, Prija se okitila minđušama “Barberi” ukrašenim bijelim kristalnim dizajnom, luksuznim dodatkom po cijeni od 250 eura.

 

Pored haljine stilistkinje Tijane Todorović, čija je cena oko 3.000 evra, pevačica je svoj outfit upotpunila i sandalama “Đuzepe Zanoti” od 790 evra.

 

Tokom svog četvrtog koncerta u Areni u Zagrebu, Prija je obukla plišane platforme od “saint lorana” po cijeni od 945 eura, kao i potpuno novu haljinu Tijane Todorović čija je vrijednost oko 3.000 eura.

 

Kako bi održala besprijekoran izgled tokom cijelog koncerta, pjevačica je posvetila veliku pažnju svojoj šminki, osiguravajući njen visok kvalitet i stabilnost na sceni.

Za ulepšavanje usana odlučila se za nijansu “Pillow Talk” ruža za usne “Charlotte Tilbury” po ceni od 34 evra, a upotpunila je olovkom za usne po ceni od 72 sa ukupno 2.599 dinara.

Vokal se opredelio za “Artdeko” olovku za obrve u nijansi broj 2, proizvod koji je imao cenu od 800 dinara.

Na jednom skupu u Beogradu, Prija je svoju naklonost prema vrhunskim markama pokazala tako što je pred novinarima obukla ležerni ansambl iz “Saint Laurenta”. U središtu pozornosti bio je crni bodi od tila, besprijekorno uparen sa farmerkama visokog struka. Povrh svega, elegantno je preko ramena navukla crni oversize sako marke “Saint Laurent” od 2.500 evra, naglašavajući izgled luksuznim dodacima cenjene modne kuće.

Njena stopala krasile su veoma tražene “niki” čizme, moderan par koji se može kupiti na sajtu “Saint Lauren” po ceni od 1.190 evra. Izrađene od luksuzne jagnjeće kože, ove čizme sa vrhom postale su prava senzacija.

Prijović je viđen kako nosi manju verziju luksuzne crne kožne torbe “sac de jour” po cijeni od 1.950 eura. Svoj ansambl upotpunila je izborom izvrsnih komada nakita i velikodušnim šalom, koji je koštao 500 eura.