MAGAZIN

Pogledajte kako je Jovana izgledala prije 17 godina! “Zubi kao raspored časova, veliki nos, kosa neofarbana.”

  • 12 Januara, 2024
  • 0

Danima u javnosti se govori o izgledu poznate voditeljice JOvane Joksimović. Svi se pitaju sada da li je voditeljica na sebi imala neke korekcije. nedavno smo i mi

Pogledajte kako je Jovana izgledala prije 17 godina! “Zubi kao raspored časova, veliki nos, kosa neofarbana.”

Danima u javnosti se govori o izgledu poznate voditeljice JOvane Joksimović. Svi se pitaju sada da li je voditeljica na sebi imala neke korekcije. nedavno smo i mi govorili da je ona dosta estetskih zahvata uradila a onda smo dobili i neke poruke od njenih fanova koji su rekli da to naravno nije istina i da je ona prirodna ali da to nije istina govore i neke činjenice u vidu slika koje i sami mozete da vidite sada:

Kako ste i vidjeli ona je na ovoj slici imala samo 17 godina ali jasno je svima da crte lica nisu iste kao što je to sada. Jasno se vidi veliki nov, i mnogi su se tada smijali i govorili da njen nos ne moze da stane u kadar a onda su drugi rekli da ni ti njeni zubi ne izgledaju toliko lijepo i bajno.

Recite nam sada koje imate mišljenje o njoj? O njenoj karijeri voditeljice.

Naravno da su njeni fanovi za njen izgled našli neko opravdanje i prepisali njen izgled toome da je ona jako mlada a da se tokom godina normalno primijenila.